Anamaria Prodan, primele declarații despre problemele din mariajul Andreei Tonciu: „Ea e vulcanică, el, gelos”

Publicat: 04/05/2018 | 18:17

Nașa de cununie a Andreei Tonciu și a lui Daniel Niculescu, a vorbit pentru prima dată despre scandalul apărut zilele trecute și în care cei doi parteneri au fost protagoniști. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar). La fel ca focoasa brunetă, Anamaria Prodan a susțiunut că aceasta a plecat la mare ca să se distreze cu acordul soțului ei. Mai mult, celebra impresară a subliniat faptul că nicio fină de-ale ei nu își permite să se bată în club cu bărbatul ei.

Citește și: Cristi Brancu a lansat dezvăluirea-bombă în lumea mondenă: „Andreea a redevenit Tonciu. Dragostea nu trăiește în închisoare”

În cadrul unui intervi oferit astăzi, Anamaria Prodan a spus că Andreea Tonciu și Daniel Niculescu sunt bine. Cât despre distracția avută în cluburile de pe litoral, nașa i-a luat partea finei sale.(Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar). Ea a spus că merită acest răsfăț, după ce timp de aproape doi ani, de când a devenit mămică, ea a stat mai mereu în casă cu fiica ei, Rebecca.

„Eu vorbesc non-stop cu finele mele şi avem o gaşcă frumoasă. Andreea era supărată că ai văzut ce au scris? Şi cum e ea vulcanică. Ea a plecat de la mine din casă la mare cu toate finele mele. A fost o noapte, s-a distrat, eu zic că îi ajunge, că doi ani nu s-a mişcat din casă de lângă aia mică. A spus maică-sa că stă cu fata, iar finu’, ăla e italian. E şi gelos. El a muncit zilele astea. Şi el nu suferă televiziunea şi dacă s-ar putea ca Andreea să nu se ducă niciodată la TV, ce bine ar fi. Niciodată o fină a mea nu îşi permite să se bată în club cu soţul. Andreea şi Dani sunt foarte bine”, a spus Anamaria Prodan în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: Se ascut iar cuțitele între Andreea Tonciu și Sânziana Buruiană! ”Se bagă în viața mea, cum își permite?”

Andreea Tonciu s-a căsătorit în urmă cu doi ani

Andreea Tonciu, pe numele din buletin Andreea Niculescu, şi-a găsit liniştea în braţele lui Daniel Niculescu, după ce s-a retras din lumea televiziunii. Pentru prima dată, cei doi au atras toate privirile la petrecerea de nuntă a Sânzianei Buruiană. În noiembrie 2015, Andreea a anunţat că este însărcinată şi că va aduce pe lume o fetiţă. La începutul lunii februarie 2016, Tonciu şi Daniel au devenit soţ şi soţie. Naşii celor doi tineri au fost Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Pe 8 iunie 2016, Andreea a născut la o clinică privată din Bucureşti. Fetiţa a primit numele Rebecca Ana-Maria. Vedeta s-a cununat religios cu Daniel Niculescu pe 4 septembrie 2016, când a îmbrăcat o rochie de prinţesă.

Citește și...