Anca de la Exatlon, confruntare în direct cu fostul ei rival Radu: „Nu avea ce să caute în concurs”

Publicat: 07/03/2018 | 00:08

Anca de la Exatlon a avut o confruntare în direct cu fostul ei coleg de echipă și rival Radu. Anca și Radu au avut mai multe dispute în timp ce făceau ambii parte din echipa „Războinicilor” de la Exatlon.

„M-am bucurat enorm cand a plecat. Nu-l mai suportam sa-l vad. Locul lui Radu clar nu era la Exatlon, din cauza intrigilor pe care le baga. Asta este lucrul cel mai negativ. Pe de alta parte, Radu, fizic, era depasit total. El se vedea in continuarea cel mai bun. Intra la jocurile cele mai importante, se vedea cel mai bun. Ii lasa pe banca pe Lupu si pe Stefan. Chiar intreba care este diferenta dintre el, Stefan sau Lupu”, a spus Anca la Wowbiz.

„Ma bucur ca o vad, in modul cel mai sincer ii spun. Parerea ei nu o pot schimba. O accept. Imi pare bine ca o vad sanatoasa. La jocul de care zice ea, ea stie foarte bine, era ultimul meu joc. Nu vad unde eram depasit. Eu stiam ca o sa plec, medicii mi-au confirmat ca nu mai pot juca. Eu am incercat sa o integrez si pe ea in echipa, insa nu am avut cum. Ea nu voia. Ea a avut o strategie. Eu nu am bagat-o in seama la inceput. Ea a zis ca va castiga de la inceput ca va merge pe varianta emisiunii „Bravo, ai stil”. Eu am argumente suficiente. Eu dupa cateva saptamani am realizat”, a spus Radu.

Anca a mărturisit că ține cu echipa „Faimoșilor”, cu toate că a fost componenta echipei „Războinicii”. „Eu in acest moment tin cu Faimosii. Evident, tin cu Faimosii. Ei sunt o echipa adevarata”, a spus Anca.

 

Citește și...