Anca Pandrea, mesaje de dincolo de moarte: ”Vorbesc când simt nevoia să vorbesc cu Iura!”

Publicat: 02/11/2018 | 17:22

Au trecut șase ani de la moartea lui Iurie Darie, iar Anca Pandrea încă nu se poate obișnui cu gândul că îndrăgitul actor nu se mai află printre noi. Chiar și așa, vedeta continuă să aibă o relație specială cu al ei Iura, relație care trece dincolo de moarte.

Anca Pandrea continuă să aibă o relație specială cu al ei Iura. O relație care sfidează granița morții. Ori de câte ori simte nevoia, vedeta se consultă cu Iura și au orele lor târzii în care comunică. (CITEȘTE ȘI: ANCA PANDREA PLEACĂ DIN ȚARĂ! ”AM FOST LA MORMÂNTUL LUI IURA ȘI I-AM CERUT VOIE”)

„Nu vreau. În clipa în care realizez că nu mai e dispar langă el. N-aș putea să rezist fără să iau legătura cu el. N-aș putea să supraviețuiesc fără această putere de a comunica cu el. Este în sufletul meu și sufletul ți-l porți cu tine tot timpul. Da o să fac parastas cu tot ce i-a plăcut lui Iura. De la mâncare de gutui până la fasole bătută și tot ce i-a plăcut lui. Dacă n-aș avea puterea să vorbesc cu el și să-l simt că-mi răspunde mental cred că nu rezistam. Când am întâmplări neplăcute mă uit la fotografia lui și parcă i se schimbă culoarea fotografiei și privirea. Țin cont și reacționez în funcție de ce vorbesc cu el. Între ora 24 și 4:00 dimineața când se deschide cerul. Vorbesc când simt nevoia să vorbesc cu el. De abia aștept să ajung acolo să văd ce face el acolo.”, a spus Anca Pandrea, la Antena Stars.

Mesajul scris pe placa comemorativă de pe casa în care a trăit Iurie Darie

În cadrul unui interviu acordat pe 27 decembrie 2016 în cadrul emisiunii pe care o prezenta Adriana Bahmuțeanu la Antena Stars, cunoscuta actriță a mărturisit ce a ales să fie scris pe placa comemorativă aflată pe casa în care a locuit împreună cu Iurie Darie. Iubirea dintre Anca Pandrea şi regretatul actor este una care depăşeşte graniţele morţii şi pe care puţini o înţeleg.

“Între anii 1986-2012 a locuit şi a creat celebrul actor de film, teatru şi desenator Iurie Darie – sufletul, viaţa şi iubirea actriţei Anca Pandrea” e mesajul scris pe placa comemorativă de pe casa în care locuiesc soţia regretatului actor şi cei doi câini ai săi. (VEZI ȘI: ANCA PANDREA A FOST SALVATĂ DE LA MOARTE DE PROPRII CÂINI! ”ALTFEL AȘ FI AVUT SOARTA STELEI POPESCU”)

Anca Pandrea s-a născut pe 16 februarie 1946, în Făgăraș. Actriţa a fost căsătorită cu Iurie Darie. Regretatul actor s-a născut pe 14 martie 1929, în Vadul-Rașcov, Șoldănești, Republica Moldova. Povestea lor de dragoste a durat 26 de ani. Mai exact până pe 9 noiembrie 2012 când Iurie Darie a murit, după ce a suferit un accident vascular.

Citește și...