Anca Pop a murit! Ultimele imagini de la TV cu vedeta! Ce spunea la Antena 1: ”Am fost teribilistă, rebelă, am făcut tot ce se putea…”

Publicat: 18/12/2018 | 10:22
Anca Pop a murit! Ultimele imagini de la TV cu vedeta! Ce spunea la Antena 1: ”Am fost teribilistă, rebelă, am făcut tot ce se putea…”

Moartea fulgerătoare a artistei Anca Pop a cutremurat România. La numai 33 de ani, Anca Pop a derapat și a căzut cu mașina în Dunăre, fiind descoperită înecată de către scanfandri. Nu cu foarte mult timp în urmă, la Antena 1, Anca Pop a vorbit despre dragoste și despre viziunea ei atipică despre relațiile sentimentale. Vedeta nu s-a sfiit să recunoască faptul că era bisexuală. 

CITEȘTE ȘI: ANCA POP A MURIT! CU CINE SE IUBEA CÂNTĂREAȚA! DA, E ADEVĂRAT

„Dragostea înseamnă să fii fascinat de cineva”, declara Anca Pop cu doar câteva luni înainte de muri. ”Dragostea nu poate exista prin posesivitate, gelozie sau impunere”. 

Anca Pop a declarat că a dorit să facă exact opusul a ceea ce este, în viziunea tuturor, dragostea. Tocmai de aceea și-a dorit o altfel de relație și nu a ascuns-o.

”Am fost teribilistă, rebelă, am făcut tot ce se putea ca experiment sexual”, a mai declarat Anca Pop în interviul lipsit de inhibiții pe care l-a acordat Antenei 1.

CITEȘTE ȘI: UNDE MERGEA ARTISTA ANCA POP ATUNCI CÂND A CĂZUT CU MAȘINA ÎN DUNĂRE

Citește și...