Anca Serea, despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat! Cum se simte soția lui Adi Sînă. „Trebuie să merg la un specialist hematolog…”

Autor:
Publicat: 26/08/2020 | 09:29

În ultima perioadă Anca Serea a trecut prin momente delicate. Vedeta a avut unele probleme de sănătate și a fost internată pentru câteva zile în spital.

Se pare că soția lui Adi Sînă suferă de o anemie severă, care i-a creat destul de multe probleme. Primele simptome au început să apară atunci când se afla în vacanță în Bulgaria și a fost necesară o intervenție imediată. (CITEȘTE ȘI: ANCA SEREA A AJUNS, DE URGENȚĂ, LA SPITAL ÎN BULGARIA: „AM CREZUT CĂ NU O SĂ-MI REVIN”)

Chiar dacă acum se simte mai bine, Anca trebuie să facă în continuare unele investigații pentru a se asigura că totul este în regulă. Vedeta a vorbit despre lucrurile prin care a trecut și a explicat exact ce s-a întâmplat.

 „Aveam o stare de slăbiciune accentuată care mă punea în dificultate mai ales atunci când aveam nevoie să fac niște acțiuni de-astea mai rapide cum ar fi condusul sau alergatul sau, nu știu, când aveam o zi mai agitată.

Eu sunt o persoană foarte optimistă și mi-am promis ca sănătatea să fie prioritară de astăzi înainte pentru mine și pentru cei din familie. Mâine o să consult și un medic hematolog, un specialist, pentru că eu mă confrunt din păcate cu această anemie severă de foarte mulți ani și îmi asum vina pentru că nu am făcut, poate, ce trebuie.

Dar acum să sperăm că suntem pe drumul cel bun. (…) Mă rog la Dumnezeu să fim cu toții sănătoși. M-am speriat foarte tare, da. Am avut niște momente în care am fost foarte descumpănită. Mai ales în timpul nopții pentru că nu e ușor să stai într-o rezervă singură, închisă. În primul rând, din cauza covidului accesul nu este permis celor dragi și na, am stat acum aproape două săptămâni internată.”, a declarat Anca Serea.

Anca Serea, pe drumul cel bun

Se pare că lucrurile merg spre bine, iar ce este mai greu a trecut. Anca a făcut o transfuzie de sânge și se simte mult mai bine. Pentru a se asigura că astfel de episoade nu o să mai apară, vedeta trebuie să mai treacă prin câteva controale. (VEZI ȘI: PROBLEME ÎN PARADIS! ANCA SEREA A FĂCUT ANUNȚUL DESPRE ADI SÎNA, DUPĂ 5 ANI DE CĂSNICIE: „NU GĂSIM NICIO CALE SĂ..”)

„Am făcut o transfuzie de sânge, ceea ce nu este chiar un procedeu foarte simplu. Mi-a făcut transfuzia de sânge pentru că aveam hemoglobina foarte scăzută.

Nivelul fierului și al hemoglobinei trebuia să fie ridicat în organismul meu pentru că (în caz contrar) nu se mai oxigenează corect creierul, anumite funcții sunt încetinite, etc.

Medicamentos nu este suficient. Nu aș vrea să se înțeleagă că sunt într-o stare deplorabilă. Restul analizelor sunt perfecte. Mai trebuie să merg la un specialist hematolog, doar atât.’, a declarat Anca Serea în emisiunea”, a mai spus Anca Serea, potrivit WOWbiz.ro.