Anca Serea, însărcinată în șapte luni, a dezvăluit câte kilograme a luat în greutate

Publicat: 16/05/2019 | 19:53

Anca Serea, însărcinată în șapte luni, a dezvăluit câte kilograme a luat în greutate. Fanii au rămas muți de uimire când au aflat cât de bine se menține vedeta pe perioada sarcinii!

Anca Serea este însărcinată pentru a șasea oară și abia așteaptă să-și țină bebelușul la piept. Vedeta va deveni, din nou, mămică de fetiță și a ales deja numele pentru minunea din viața ei: Leah. Sarcina decurge bine, iar Anca Serea nu are motive de îngrijorare. Ei bine, și dacă vă întrebați câte kilograme a acumulat vedeta în șapte luni de sarcină… răspunsul vine chiar de la ea! (CITEȘTE ȘI: A SPUS TOTUL PE BLOGUL EI! ANCA SEREA ȘI-A DORIT TOATĂ VIAȚA ASTA, IAR ACUM ESTE DEPENDENTĂ)

”Am luat patru kilograme, mă simt excelent. Nu am pofte, nu am grețuri, nimic, e un bebe tare cuminte. Voi naște tot natural, ca pe toți ceilalți copii ai mei. Doar nu o să mă apuc acum, la al șaselea, să fac cezariană! Am fost și i-am cumpărat un carucior, hăinuțele urmează. Copiii noștri de-abia își așteaptă surioara. De altfel, Sarah a fost cea care a ales numele micuței, sunt foarte entuziasmați. Pe noi sarcina nu ne-a luat prin surprindere, o așteptam. Nu am spus niciodată că nu mai vreau copii, poate să mai vină și al șaptelea”, a declarat Anca pentru click.ro.

Anca Serea, jignită după ce a spus că e însărcinată a șasea oară

În vârstă de 38 de ani, Anca Serea a subliniat că, deși a fost jignită de unii dintre internauți, ea nu s-a supărat, pentru că și-a învățat lecțiile din trecut. (VEZI ȘI: ANCA SEREA, IMAGINI INCENDIARE. CE A FĂCUT VEDETA ÎN LIFT)

“Nu e nimic mai frumos decât să ai copii, dorința de a face lucruri bune vine de la ei. Au fost opinii în online, dar nu m-au supărat, ar fi culmea la vârsta și experiența mea. M-au numit:  «cloșcă», «iepuroaică», «doamna Bamboi». Bunicii și părinții noștri considerau că e normal să procreezi. Eu niciodată nu m-am gândit la partea financiară, conectată de bani. Sunt convinsă că va fi foarte greu”, a declarat vedeta în cadrul emisiunii “La Măruță”.

Din nefericire, Anca Serea se contruntă în prezent și cu o anemie și, cu ajutorul medicilor, a reușit să se stabilizeze acum… în perioada celei de-a șasea sarcini.

“Sunt foarte activă, deși sarcina asta nu a fost cea mai bună din punct de vedere al sănătății. Am probleme cu o anemie severă, dar am reușit, împreună cu medicii, să o stabilizăm… Nu e ușor, dar e foarte frumos. Am chemat ambulanța de două ori, am avut tensiunea mică, am anunțat târziu și familia despre sarcină”, a mai povestit soția lui Adi Sînă.

 

Citește și...