Anca Serea, jignită după ce a spus că e însărcinată a șasea oară. Cum a reacționat vedeta

Publicat: 13/05/2019 | 16:14

Însărcinată în șapte luni, Anca Serea a mărturisit în cadrul unui interviu că a fost jignită după ce a spus că e însărcinată a șasea oară. Vedeta a dezvăluit cum a fost numită și a vorbit despre cel mai important rol pe care îl poate avea o femeie: acela de a fi mamă. Fosta prezentatoare TV și Adi Sînă își vor cunoaște fetița la vară și deja au ales și numele micuței prințese.

Citește și: Anca Serea, imagini incendiare. Ce a făcut vedeta în lift

Anca Serea, jignită după ce a spus că e însărcinată a șasea oară

În vârstă de 38 de ani, Anca Serea a subliniat că, deși a fost jignită de unii dintre internauți, ea nu s-a supărat, pentru că și-a învățat lecțiile din trecut.

“Nu e nimic mai frumos decât să ai copii, dorința de a face lucruri bune vine de la ei. Au fost opinii în online, dar nu m-au supărat, ar fi culmea la vârsta și experiența mea. M-au numit:  «cloșcă», «iepuroaică», «doamna Bamboi». Bunicii și părinții noștri considerau că e normal să procreezi. Eu niciodată nu m-am gândit la partea financiară, conectată de bani. Sunt convinsă că va fi foarte greu”, a declarat fosta prezentatoare de știri în cadrul emisiunii “La Măruță”.

Din nefericire, Anca Serea se contruntă în prezent și cu o anemie și, cu ajutorul medicilor, a reușit să se stabilizeze acum… în perioada celei de-a șasea sarcini.

“Sunt foarte activă, deși sarcina asta nu a fost cea mai bună din punct de vedere al sănătății. Am probleme cu o anemie severă, dar am reușit, împreună cu medicii, să o stabilizăm… Nu e ușor, dar e foarte frumos. Am chemat ambulanța de două ori, am avut tensiunea mică, am anunțat târziu și familia despre sarcină”, a mai povestit soția lui Adi Sînă.

Citește și: A spus totul pe blogul ei! Anca Serea și-a dorit toată viața asta, iar acum este dependentă

Anca Serea şi Adrian Sînă sunt căsătoriți de mai bine de 3 ani

Citește și: Anca Serea a ales învățământul privat pentru copiii săi și investește o avere în educația lor

Anca Serea şi Adrian Sînă au împreună trei copii: Noah, Ava și Moise Petru, născut pe 20 mai 2016. În trecut, fosta prezentatoare de la Prima TV a fost căsătorită cu afaceristul Filip Poplingher, însă, a rămas văduvă la doar 28 de ani, după ce soţul său a murit de cancer. Din mariajul cu el mai are doi copii, pe David şi pe Sara. Anca Serea şi Adi Sînă s-au căsătorit pe 6 noiembrie 2015.

Citește și...