Anca Serea, din nou gravida. Am aflat numele si sexul bebelusului

Publicat: 22/04/2019 | 10:24

După ce timp de șase luni a ascuns faptul că e din nou gravidă și chiar a negat acest lucru, Anca Serea a vorbit, în sfârșit, despre minunea pe care o poartă în pântece. Tot azi, în ziua în care s-a aflat că este însărcinată pentru a șasea oară, a fost dezvăluit și sexul bebelușului, dar și numele la care viitoarea mămică și soțul ei s-au gândit.

Citește și: Primele imagini cu burtica de gravidă a soției lui Adi Sînă. Anca Serea naște în iulie

Anca Serea, din nou gravida. Am aflat numele si sexul bebelusului

Gata cu suspansul! Mămică a două fete și trei băieți, Anca Serea va mai avea o fetiță! Acesta este sexul bebelușului pe care îl poartă în pântece de șase luni și deja s-a gândit la un nume pentru prințesa care va veni pe lume în vara acestui an. În cadrul unui interviu, acordat jurnaliștilor de la revista Unica, frumoasa vedetă a spus că s-a gândit tot la un nume rar, unic… din Biblie, astfel că, deocamdată, sunt șanse mari ca mezina familiei să primească numele Leeah.

Citește și: Cum face amor Anca Serea cu Adi Sînă, într-o casă cu cinci copii

“Probabil o va chema Leeah. Ne-am gândit să fie în acelaşi registru biblic”, a mărturisit soția lui Adi Sînă, potrivit Unica.

Citește și: Anca Serea a ales învățământul privat pentru copiii săi și investește o avere în educația lor

Anca Serea şi Adrian Sînă sunt căsătoriți de mai bine de 3 ani

Anca Serea şi Adrian Sînă au împreună trei copii: Noah, Ava și Moise Petru, născut pe 20 mai 2016. În trecut, fosta prezentatoare de la Prima TV a fost căsătorită cu afaceristul Filip Poplingher, însă, a rămas văduvă la doar 28 de ani, după ce soţul său a murit de cancer. Din mariajul cu el mai are doi copii, pe David şi pe Sara. Anca Serea şi Adi Sînă s-au căsătorit pe 6 noiembrie 2015.

Citește și...