Cum face amor Anca Serea cu Adi Sînă, într-o casă cu cinci copii

Publicat: 29/01/2018 | 13:30
Cum face amor Anca Serea cu Adi Sînă, într-o casă cu cinci copii

Anca Serea a vorbit deschis despre viaţa ei sexuală, după ce a adus pe lume cinci copii. Vedeta TV pune mare preţ pe legătura sexuală cu sexul ei şi spune că orice femeie ar trebui să îşi facă timp pentru asta.

Anca Serea a vorbit despre secretul relaţiei cu Adi Sînă, subliniind faptul că relaţia sexuală are un impact foarte puternic. Vedeta TV a mărturisit că-i place să-şi iubească soţul mai mult seara, însă nu ezită să se abată de la ”regulă” şi să o facă ori de câte ori are ocazia. ”Bineînţeles că am timp. Eu zic că dacă vrei cu adevărat ceva, poţi. Noi avem vacanţe şi de familie, şi de cuplu, şi asta nu înseamnă că eşti un părinte rău. Cred că femeile din România trebuie să înveţe să se iubească şi pe ele. Trebuie să ne iubim la fel ca înainte de căsătorie, pentru că de starea noastră depinde şi starea de bine a familiei. Dacă noi suntem fericite şi mulţumite, atunci şi copiii, şi soţul sunt mulţumiţi. E un lucru foarte important pentru un cuplu să funcţioneze şi înainte, şi după ce are copii. Şi acum Moise doarme cu noi în pat. Ne dorim noi să-l punem acolo între noi, să ne bucurăm, să-i simţim respiraţia, să vedem cum clipeşte. De obicei dorm doi cu noi, dar după ce intră în starea de somn pround, îi ducem în paturile lor, şi bineânţeles că avem timp şi pentru noi Şi dimineaţa, şi seara şi, de ce nu, şi la prânz. Predomină seara, că-s mai clasică. E o regulă să ne luăm vacanţe de cuplu. Acum o să aniversăm doi ani de la căsătorie şi vom pleca la Amsterdam. De cel puţin 3-4 ori pe an plecăm doar noi doi, iar în rest cu copii”, a declarat Anca Serea.

Are probleme de sănătate

Anca Serea se confruntă cu probleme de sănătate ce o fac să ajungă săptămânal la spital. Prezentatoarea tv suferă de carenţe de fier (anemie) şi, pentru ca nu poate ingera pastile, trebuie să facă perfuzii la spital. Probabil din pricina suprasolicitării, dar şi a alimentaţiei precare, Anca Serea a ajuns să se confrunte cu serioase probleme de sănătate. “Daca iau pastile am imediat senzatie de voma. Organismul meu nu accepta pastilele, tratamentul cu fier, asa ca medicii au decis sa mi-l faca injectabil, prin perfuzie. Merg saptamanal la spital, de obicei sambata cand am programul mai lejer, pentru a mi se administra doza de tratament indicate de medic. Ultima oara cand mi-am facut analizele, atunci cand nu m-am simtit bine si am ajuns la spital, aveam valorile hemoglobinei foarte mici. Erau de 0,7 si in mod normal ar trebui sa fie peste 0,10- 0,11. Indiferent ce mananc valorile acestea nu se schimba, asa ca s-a ajuns la tratament injectabil, intravenos. Cand merg la spital stau doua ore. Este singura solutie de a remedia anemia, de a ridica valorile fierului. Sper sa dea rezultate. Oricum, ma simt mult mai bine acum”, a declarat Anca Serea pentru wowbiz.ro.

Adi Sînă şi Anca Serea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste care durează de şapte ani. Artistul a mărturisit că nu i-a fost deloc uşor să-i atragă atenţia vedetei. ”Acum 7 ani sau când? Era o persoană celebră, o vedeai pe toate blocurile din Bucureşti, era expusă peste tot. Am zis: ”Fata asta este superbă! Sigur nu se uită la mine!”. I-am zis: ”Bună, ce mai faci?” şi a zis: ”Bine” şi a plecat. Prietenii mei au zis că pleacă acasă şi am zis că plec şi eu, dar când am văzut că a venit Anca am zis că eu mai rămân. Apoi am vorbit, am şi cântat împreună, am împărţit acelaşi microfon. Aşa a fost prima interacţiune”, a povestit Adi Sînă.

Citește și...