Anchetă la un Spital din Prahova, după ce o tânără însărcinată în luna a șaptea a reclamat faptul că fătul ei a murit în urma tratamentului!

Publicat: 16/05/2018 | 13:12
Anchetă la un Spital din Prahova, după ce o tânără însărcinată în luna a șaptea a reclamat faptul că fătul ei a murit în urma tratamentului!

O femeie însărcinată reclamă că în urma tratamentului administrat în Spitalul din Vălenii de Munte, judeţul Prahova, fătul ei de 7 luni a murit. O anchetă este desfăşurată de Poliţie şi de Colegiul Medicilor.(CITEȘTE ȘI: ALERTĂ! PERCHEZIȚII DE AMPLOARE! CLANURILE INTERLOPE SUNT VIZATE. GHENOSU, DAT ÎN URMĂRIRE)

 Alina Brânzea, în vârstă de 28 de ani, era însărcinată în luna a şaptea cu primul său copilul, când i s-a făcut rău şi a ajuns cu Ambulanţa la Spitalul din Vălenii de Munte, cu tensiune mare. În noaptea în care a stat în spital, tânăra spune că a simțit bebelușul. La consultul ginecologic făcut dimineață a aflat, însă, că fătul este mort, informează Mediafax.(NU RATA, AICI: CAUZA MORȚII LUI CRISTIAN ȚOPESCU. DIAGNOSTICUL MEDICILOR DE LA ELIAS: ”STOP CARDIORESPIRATOR!”)

Tatăl a depus reclamaţie la Poliţie şi la Colegiul Medicilor Prahova, pentru a afla de ce a murit fătul. “Singura explicaţie ne-a dat-o de la maternitate că dacă ar fi fost adusă din noaptea respectivă copilul ar fi trăit. Altă exlicaţie, de la medic, nimic…Nu m-am gândit la lucrul ăsta. Îmi doream copilul, primul copil”, a declarant acesta pentru sursa citată.

“În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. Fătul a fost transportat la Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Prahova, Raluca Brezeanu.

Se așteaptă rezultatul necropsiei

Reprezentanţii Spitalului din Vălenii de Munte spun că şi ei aşteaptă rezultatele necropsiei. “A fost adusă o pacientă de 28 de ani, la orele 23, de către Ambulanţă, care acuza dureri de cap, greaţă şi vărsături. I s-a adminstrat la camera de gardă un tratament simptomatic, după care pacienta s-a simţit foarte bine în cursul nopţii…Ne pare foarte rău de ce s-a întâmplat, de suferinţa prin care trece această familie. Şi noi suntem dornici să aflăm rezultatele anchetei de la Medicină Legală pentru că suntem într-un stres permanent, suntem nişte medici care ne desfăşurăm activitatea în condiţii grele pentru că trebuie să fim şi pediatri şi internişti, şi neonatologi …nu sunt doctori să putem organiza linie de gardă în toate specialităţile”, a declarat directorul medical al Spitalului din Vălenii de Munte, dr. Cristiana Tache, pentru Mediafax.

Citește și...