Alertă! Percheziții de amploare! Clanurile interlope sunt vizate. Ghenosu, dat în urmărire

Autor: Maya Radu
Publicat: 16/05/2018 | 09:59

Dimineață de foc pentru oamenii legii! În zeci de județe sunt percheziții pentru destructurarea unor grupări infracționale.  (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar) În Dâmbovița, cap de listă este clanul Ghenosu. Florin Pârjol a fost dat în urmărire. Mascații i-au bătut la ușa în zori, dar acesta a dispărut fără urmă.

UPDATE 13.15. Ghenosu, de negăsit

Polițiștii încă îl caută pe Ghenosu prin Târgoviște. Oamenii legii au venit cu câini de urmă la locuința interlopului și scotocesc prin vecini. Au luat curțile la rând în speranța că vor da de bărbat.

DIICOT a făcut, miercuri (16 mai), 238 de percheziţii la grupări de criminalitate organizată, în cadrul mai multor dosare. 227 de persoane sunt vizate în cadrul acţiunii. Surse judiciare au declarat, că printre cei vizaţi de percheziţii sunt şi membri ai clanului Ghenosu. Ghenosu ar fi fugit în momentul în care mascații au pătruns în casa sa. Poliția îl caută în aceste momente peste tot și este folosit și un câine de urmă.  (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

.„În cadrul operatiunii ZIUA Z, sub coordonarea Structurii Centrale a DIICOT, procurorii din cadrul direcţiei au declanşat o amplă acţiune de combatere a fenomenului infracţional organizat, care se derulează concomitent pe teritoriul a 28 de judeţe şi a municipiului Bucureşti (Botosani, Suceava, Iasi, Neamt, Vaslui, Galati, Braila, Vrancea, Covasna, Brasov, Buzau, Prahova, Dambovita, Constanta, Ialomita, Calarasi, Ilfov, Teleorman, Dolj, Gorj, Caras, Hunedoara, Timisoara, Bihor, Satu Mare, Salaj, Cluj si Bistrita Nasaud) fiind efectuate un număr de 238 de percheziţii domiciliare, ce vizează nu mai puţin de 227 de suspecţi”, au anunțat anchetatorii. (CITEȘTE ȘI Un asasin plătit a dezvăluit totul! Cum l-a angajat Ghenosu și cum a plănuit o crimă din Dâmbovița)

Acţiunile sunt rezultatul investigaţiilor derulate în 20 de dosare instrumentate de către 14 structuri teritoriale ale DIICOT şi Structura Centrală, ce vizează „destructurarea mai multor grupări infracţionale implicate în majoritatea formelor de criminalitate organizată ce intră în competenţa direcţiei, respectiv trafic de droguri de risc şi de mare risc, trafic de persoane, criminalitate informatică, evaziune fiscală, contrabandă precum şi infractiuni cu violenţă, santaj, lipsire de libertate in mod ilegal si tentativă de omor”.

La operațiune participă peste 600 de polițiști din cadrul structurilor de combatere a criminalității organizate, inspectoratelor de poliție județene și luptători ai structurilor de intervenții și acțiuni speciale ale Poliției Române.

Citește și...