„Bombă” la DIICOT Dâmboviţa. Un fost jucător de la Chindia Târgovişte şi fiul lui Ghenosu, suspecţi într-un dosar de trafic de droguri

Publicat: 15/02/2018 | 15:47

A fost agitaţie mare, joi, la sediul DIICOT Dâmboviţa. Descinderile de dimineaţă au condus la audierea unor nume cunoscute, într-un dosar de trafic de droguri. (VEZI ŞI: Ghenosu şi fiul lui, luaţi de mascaţi direct din sala de forţă)

Prima bombă a venit în sportul dâmboviţean. Printre suspecţii vizaţi de DIICOT Dâmboviţa se află şi Remus Gâlmencea, fiul antrenorului echipei de juniori a Chindiei Târgovişte. Remus a fost fotbalist până acum doi ani la Chindia. 

A doua lovitură a venit pentru Florin, zis Ghenosu. Fiul lui, Vicenţiu, a fost săltat şi el în urma descinderilor în dosarul de trafic şi consum de droguri. Încă nu au fost făcute publice informaţii despre calitatea pe care cei doi, Remus şi Vicenţiu, o au în acest dosar. (NU RATA, PE CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA: MEGA-EXCLUSIVITATE. E fratricid în interiorul celui mai temut clan din Moldova. ”Diamantul roz” i-a încăierat pe fraţii Corduneanu… Adrian ”Beleaua” îl acuză pe Costel ”Bad boy” că i-a corupt nevasta! Aflat în închisoare, Adrian a jurat răzbunare, iar CANCAN.ro are detaliile unei telenovele care s-ar putea încheia cu un măcel!)

Descinderile au avut loc la prima oră. Din cercetări a reieşit că persoanele suspectate fac parte dintr-un grup infracţional specializat în traficul, comercializarea şi consumul de droguri de risc. În urma percheziţiilor desfăşurate joi, au fost ridicate 30 de grame de cannabis şi mai multe seminţe de cannabis, trei cântare electronice de precizie, şase grindere, şi mai multe recipiente cu resturi vegetale, 12 telefoane mobile, un revolver şi un cartuş, precum  şi 3.500 de lei şi 100 de euro.

MAYA RADU

Citește și...