Anda Adam, apariție incitantă în emisiunea lui Cătălin Măruță! Gestul indecent făcut de cântăreață

Publicat: 14/11/2019 | 10:37

Anda Adam a avut o apariție incitantă în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a venit să povestească despre noua ei piesă, “Americana”. Ținura cântăreței i-a uimit pe toți cei din platoul de la Pro TV, dar și pe telespectatori. La un moment dat, ea a făcut un gest indecent în urma căruia imaginația bărbaților s-a încins. Scenele provocatoare s-au petrecut la doar două zile după ce Loredana Groza a venit îmbrăcată într-o rochie tip plasă și a folosit un truc simplu ca să își ascundă zonele intime.

Citește și: Anda Adam a luat decizia. Se va întâmpla la începutul anului viitor: „După atâția ani, chiar simt că este momentul”

Anda Adam, apariție incitantă în emisiunea lui Cătălin Măruță

Invitată la emisiunea prezentată de Cătălin Măruță, Anda Adam a venit într-una dintre ținutele sexy pe care le-a folosit la filmarea clipului pentru cea mai nouă piesă: “Americana”… Bine, aproape… Și asta pentru că, spre deosebire de videoclip, unde pare că are pe ea doar steagul Statelor Unite ale Americii, în platoul de televiziune “La Măruță”, artista și-a pus un body roșu cu un decolteu generos. Apariția incitantă a cântăreței “a fost completată” și de cizmele care sunt de un albastru electric spectaculos.

La scurt timp după ce prezentatorul a invitat-o în platou, Anda Adam s-a sprijinit de un panou și a ridicat un picior, iar imaginile care au urmat i-au înnebunit pe bărbații din platou, dar și pe cei aflați în fața televizoarelor! Cu toții i-au văzut posteriorul tonifiat în toată splendoarea. După acest moment, considerat de unii jenant, vedeta a continuat să vorbească cu moderatorul Cătălin Măruță, lăsând să se înțeleagă faptul că astfel de scene nu trebuie să deranjeje pe nimeni.

În cadrul interviului, prezentatorul de la Pro TV a întrebat-o pe artistă dacă soțul ei a fost gelos când a aflat cine este dansatorul atrăgător din clipul noii sale piese. Anda Adam a spus că acest aspect face parte din meseria sa și, în plus, partenerul ei de viață, Andrei Nicolescu, nu are niciun motiv să se teamă. “Nu e gelos soțul meu. Știe”, a afirmat Anda Adam în cadrul emisiunii “La Măruță”. Cunoscuta artistă a lansat clipul noii melodii “Americana” în urmă cu două zile.

Anda Adam, la un pas să își îndeplinească un vis din tinerețe

Anda Adam se numără printre artistele de la noi care adoră mașinile de lux, care ascund sub capotă mulți cai putere și, peste câteva luni își va achiziționa un autoturism pe care și-l dorește din tinerețe.

“Vreau să fac o aroganță la începutul anului, chiar mi-am propus o aroganță foarte mare. Muncesc din greu să pot să mi-o permit, pentru că simt că o merit. După atâția ani de muncă, chiar simt că este momentul. Este un vis de-al meu de când eram mult mai tânără și sper ca, anul viitor, să-l pun în aplicare”, a dezvăluit Anda Adam în cadrul unui interviu pentru Libertatea.

Citește și...