Anda Adam, dărâmată de durere. Artista este în stare de șoc după moartea unei apropiate

Publicat: 30/07/2020 | 09:26
Anda Adam, dărâmată de durere. Artista este în stare de șoc după moartea unei apropiate

Anda Adam se numără printre vedetele afectate emoțional de moartea Elenei, prietena apropiată a Roxanei Vancea. Apropiații cântăreței spun că aceasta este în stare de șoc.

Tot showbiz românesc este într-o stare de durere și suferință la auzul veștii că Elena s-a sinucis. Tânăra avea mulți prieteni din mediul artistic, printre care și Anda Adam, care este bulversată de ceea ce trăiește acum, scrie Impact.ro.

Citește și: Roxana Vancea, mesaj plin de durere și furie după ce una dintre prietenele sale apropiate s-a sinucis: “Îmi cer eu scuze…”

Mesajul Roxanei Vancea

Apropiații și nu numai au lăsat sute de mesaje pline de durere la auzul tristei vești, iar mai multe vedete și-au exprimat regretul prin postări pe social media, printre care chiar Roxana Vancea.

În trecut, Elena a jucat rolul de iubită a fostei asistente de la “Neatza cu Răzvan și Dani”, iar astăzi, s-a aflat motivul pentru care ele au decis să dea de înțeles că au o relație amoroasă. Totul a ieșit la iveală din mesajul tranșant așternut de Roxana Vancea pe rețelele de socializare. De asemenea, ea a scris și câteva gânduri în memoria prietenei sale.

“Atâta scârbă îmi provoacă nenorociții care se urcă până și pe cadavre ca să facă rost de rating, încât nu mi-ar ajunge 3 camioane de antivomitiv. Au ajuns toți chiftelarii semi-analfabeți, toți fomiștii repetenți și toți ratații neimpliniți să facă presă… N-a murit «iubita lu’ Vancea», a murit o fată tânără și frumoasă, un om bun, o prietenă bună, care a acceptat la un moment dat să joace rolul «iubitei lu’ Vancea», pentru că Vancea nu mai putea nici să se salute pe stradă cu un bărbat, că imediat chiftelarii semi-analfabeți o și combinau prin articolele lor de 3 lei și un scuipat.

Nu rata: Nu se plânge deloc! Ce a ajuns să facă Roxana Vancea pentru bani, la 6 ani de la plecarea din Antena 1

A plecat dintre noi un suflet bun, dar nici măcar drumul spre groapă nu îi e lăsat liber, pentru că-l blochează fomiștii care-s mereu în căutare de senzațional. Odihnește-te în pace, prietenă dragă! Și îmi cer eu scuze în locul mizerabililor «jurnaliști» care nu te lasă nici măcar să dormi liniștită!”, a scris Roxana Vancea pe contul ei de Facebook, unde a publicat poza de mai jos.