Anda Adam, desființată de fani după ce a pozat într-un costum de baie prea mic! ”Ar fi bine să ștergi această poză”

Publicat: 28/01/2019 | 13:30
Anda Adam, desființată de fani după ce a pozat într-un costum de baie prea mic! ”Ar fi bine să ștergi această poză”

Anda Adam a provocat un val de reacții pe contul ei de Instagram după ce a publicat o poză din vacanță. Artista a pozat într-un costum de baie extrem de minuscul, iar asta nu a atras numai aprecieri, ci și critici vehemente! 

Anda Adam se află iar în atenția fanilor, de data aceasta din perspective negative. Se pare că vedeta a cam greșit mărimea unui costum de baie pe care a ales să-l poarte în vacanță, iar fanii au taxat-o imediat!

Cântăreața a pozat în cel mai decoltat și mulat costum de baie, iar comentariile răutăcioase ale internauților nu s-au lăsat așteptate.

Anda Adam se bucură de ședințe de bronz și de multă relaxare pe plajele din Mexic, locație unde și-a programat o vacanță alături de soț și de fetița pe care o au împreună, micuța Evelin. Deși a luat o pauză de la monotonia cotidiană, cântăreața nu a renunțat la rețelele de socializare, unde le prezintă admiratorilor ei virtuali modul în care își petrece aceste săptămâni de vis.

Cum trebuie să arate spectaculos pentru imaginile publicate în mediul online, Anda și-a împachetat mai multe costume de baie, cu care a făcut parada modei pe plajele din Mexic. Dacă la primele fotografii fanii au reacționat pozitiv, complimentându-i acesteia silueta, se pare că ultima apariție a artistei nu a fost deloc pe placul internauților.

Citește și...