Anda Adam, încolțită la testul adevărului! Și-a înșelat până acum partenerul?!

Publicat: 24/01/2019 | 16:39
Anda Adam, încolțită la testul adevărului! Și-a înșelat până acum partenerul?!

Cântăreața a fost pusă în fața unui test de sinceritate în cadrul unei emisiuni, fiind nevoită să răspundă dacă și-a înșelat vreodată partenerul. 

Anda Adam a răspuns la o întrebare incomodă legată de viața sa intimă. Răspunsul vedetei a fost cât se poate de clar. Cântăreața Anda Adam a făcut un vlog cu cei trei jurați de la emisiunea „Bravo, ai stil”, difuzată de postul de televiziune Kanal D.

Însă nu ea a fost cea care a pus întrebările, ci prezentatoarea emisiunii, Ilinca Vandici. „Mi-am sau nu mi-am înșelat vreodată iubitul sau iubita?”, a fost întrebarea pe care Ilinca Vandici le-a pus-o juraților de la emisiunea „Bravo, ai stil”, dar și Andei Adam.

Cântăreața a avut nevoe de un timp de gândire înainte de a răspunde și a explicat și de ce. „Dar stai. Care iubit? Actual sau în general?”, a întrebat ea. Ulterior, artista a scris pe o tăbiță răspunsul: „Nu în ultimii 12 ani”.

Cântăreața avenit și cu explicații: „Am calculat repede câți ani de căsătorie am și cu partenerul de dinainte și cam pe acolo e”. Anda Adam a făcut referire astfel la soțul său, Sorin Andrei, dar și la partenerul ei de viață de dinainte acestuia, prezentatorul de televiziune Victor Slav.

Citește și...