Anda Adam munceşte din greu la sală dar…e în pericol să ia în greutate!

Publicat: 12/02/2017 | 20:17
Anda Adam munceşte din greu la sală dar…e în pericol să ia în greutate!

Anda Adam vrea să slăbească, iar asta o ştie toată lumea, pentru că a mai rămas cu ceva kilograme de la naşterea fetiţei sale. De aceea a devenit o împătimită a sălilor de fitness, de unde postează frecvent. Obiceiurile căpătate acolo ar putea însă...chiar să o îngraşe!

Cântăreaţa işi ţine prietenii virtuali la curent cu tot ce face, mai ales când vine vorba de vizitele la sălile de fitness. De acolo postează o serie de fotografii cu progresele pe care le face pentru a fi mereu în formă, dar de data asta s-a întrecut pe sine. Anda Adam a recurs la un stil de viaţă sportiv şi a început să consume şi suplimente specifice!

Anda Adam s-a apucat de....proteine
Anda Adam s-a apucat de….proteine

Ea s-a fotografiat alături de un borcan cu proteine sintetice, folosite pentru creşterea masei musculare. Ce dacă e duminica! Baga mare!” a scris Anda la descrierea fotografiei, atrăgându-şi aprecierea prietenilor virtuali. Dacă va scădea însă ritmul de exerciţii fizice, proteinele se pot depune în altă parte, susţin instructorii de fitness, iar efectul este contrar slăbirii!

Citește și...