Anda Adam și soțul ei negociază la sânge pentru un reality-show cunoscut! Cuplul vrea o sumă imensă pentru a se număra printre concurenții emisiunii

Publicat: 14/09/2018 | 16:31

Anda Adam a făcut spectacol la Exactlon, deși a stat destul de puțin timp, fiind nevoită să părăsească competiția din cauza unei accidentări la un picior. Se pare că artista se simte mult mai bine și a fost chemată la negocieri pentru un reality-show, la Antena 1.

Ea nu va participa singură, ci va face echipă împreună cu soțul ei, Sorina Andrei Nicolescu, la emisiunea “Asia Express”, ce va fi difuzată din primăvară, dar pentru care filmările ar urma să se desfăşoare în această toamnă.

Deoarece cântăreața va trebui să își suspende câteva săptămâni concertele, Anda negociază la sânge onorariul. Artista ar urma să primească doar ea în jur de 20.000 de euro, sumă ce s-ar putea dubla având în vedere că discuţiile se poartă în familie şi că ambii soţi vor pleca de lângă fetiţa lor, Evelin.

Ideea este că bugetul pentru această emisiune este destul de mare, având în vedere că producătorii au o listă de cel puțin o sută de persoane publice pe care încearcă să le convingă să intre în competiție pentru cele șapte săptămâni.

Anda Adam, o soție și o mămică împlinită

Anda Adam s-a căsătorit acum trei ani, în luna iunie a anului 2015, cu Sorin Andrei Nicolescu. Acesta este cu cinci ani mai tânăr decât artista și a cerut-o de soție după numai o lună de când se cunoscuseră. Cei doi au parte de o viață fericită. Anda Adam și Sorin Andrei Nicolescu au împreună o fetiță, iar cântăreața nu ascunde faptul că și-ar mai dori un copil. (CÂT CÂȘTIGI DACĂ FACI VIDEOCHAT)

Citește și...