Anda Adam a avut o copilărie cu năbădăi: ”Făceam varză salteaua părinților”

Publicat: 11/09/2018 | 22:02

Anda Adam a avut o copilărie cu năbădăi! Artista a mărturisit că făcea praf salteaua patului pe care dormeau părinții ei, iar acum își duce fetița în parcurile de distracție pentru că pe vremea ei aceste locuri lipseau cu desăvârșire. (VEZI CUM ÎȚI POȚI LUA APARTAMENT ÎN BUCUREȘTI ÎN 6 LUNI)

Anda Adam și-a petrecut copilăria în compania bunicilor ei, iar la acea vreme nu existau parcuri de distracție. Așa că artista își crea propriile locuri de joacă.

”Trambulina mă fascinează și acum, când prind ocazia sar și eu. Pe vremea mea nu aveam o astfel de trambulină, dar săream în pat. Făceam varză salteaua părinților! Stăteam mai mult la bunici, părinții lucrau amândoi, taică-meu era campion, sportiv de performanță. În vacanțe, aveam adevărate ritualuri cu bunicii. Plecam cu cei din partea tatălui la munte, iar cu bunicii din partea mamei făceam picnicuri. Mergeam cu păturica să mâncăm, la pădure. Am avut o copilărie foarte frumoasă, de care-mi aduc aminte cu plăcere.”, a mărturisit Anda Adam pentru libertatea.ro. (VEZI ȘI: CUM POȚI CÂȘTIGA 10.000 DE $ LUNAR)

Anda Adam își duce fetița în parcurile de distracții

Cântăreața merge cu micuța cam în toate parcurile de distracții, locuri care pe vremea sa lipseau. Anda Adam vrea ca Evelin să se bucure de toate jocurile copilăriei și să experimenteze absolut tot în materie de distracție. (CITEȘTE ȘI: ANDA ADAM A RECUNOSCUT ÎN EMISIUNEA ”ACCES DIRECT”: ”DA, VREAU SĂ MAI FAC UN COPIL”!)

Îmi fac timp să petrec cât mai mult cu ea. Venim des să se bucure de lucrurile pe care noi nu le aveam. Se simte foarte bine copilul. Aici găsim lucruri potrivite pentru vârsta ei. Avem un trenuleț drăguț, plasa de sărit după care e înnebunită.”, a mai spus Anda Adam pentru libertatea.ro. (SUPER OFERTĂ DE ANGAJARE)