Anda Călin, gest suprem de iubire. Cum l-a surprins bruneta pe Liviu Vârciu

Autor: Maria H.
Publicat: 29/10/2019 | 13:32

Anda Călin a făcut un gest incredibil pentru iubitul său. Bruneta i-a demonstrat lui Liviu Vârciu că are încredere în planurile sale și și-a vândut casa pentru a-l ajuta să își continue visul cel mare.

Liviu Vârciu s-a apucat de făcut filme, însă, pe parcurs, a constatat că este o investiție destul de mare. Fără să stea pe gânduri, Anda Călin l-a ajutat pe iubitul său să își finalizeze planurile.

Prima peliculă a lui Liviu Vârciu în calitate de producător se numește Zăpadă, ceai și dragoste, artistul fiind și actor în propriul film.

„Am zis să fac și eu o comedie despre ceva să nu câștig niciun ban. Este o poveste foarte haioasă”, declara la un moment dat artistul.

„Mi-a demonstrat dragostea ei”

Liviu Vârciu a povestit prin ce a fost nevoit să treacă în încercarea de a produce acest film, care aproape l-a lăsat falit.

„Toți prietenii mei mi-au spus: Băi, nu-ți băga banii în film!”, a recunoscut artistul pentru Xtra Night Show.

Mai mult decât atât, Liviu Vârciu a avut numai cuvinte de laudă la adresa partenerei sale care l-a ajutat destul de mult.

„Și-a vândut casa ca să nu mai aibă unde să plece, tu crezi că eu sunt nebun la cap?! Nu, glumesc, ea știe că glumesc… Mă ajută, doar nu o ajut numai eu! Trebuie să fim împreună toți. A făcut un gest mare, mi-a demonstrat dragostea ei mai mult decât că mi-a dăruit un copil superb. A făcut treaba asta pentru că a văzut că eram disperat și eram terminat. Mi-era rușine de toți prietenii mei pe care i-am băgat în filmul ăsta și nu aveam cum să-i plătesc, nu mai aveam variantă”, a mai spus Liviu.

Anda Călin, mărturisiri neașteptate despre relația cu Liviu Vârciu

Partenera de viață a lui Liviu Vârciu a dezvăluit faptul că își dorește să lase trecutul în urmă și că în perioada în care au fost despărțiți, fetița lor i-a avut totuși alături. Artistul o vedea ori de câte ori programul încărcat îi permitea acest lucru.

“Chiar mă simt fericită, împlinită, totul e la superlativ şi Doamne ajuta să rămâna aşa cât mai mult timp, poate pentru toată viaţa. I-a avut alături (n.r.: fetiţa pe ambii părinţi) şi când am fost în perioada de pauză, dar acum este numai tata, tata, tata peste tot. Hai să lăsăm trecutul aşa. Au fost nişte neîntelegeri. Eram foarte emotivă în perioada asta, cu copil, într-o relaţie, într-o familie. Dar acum ne-am liniştit, am lămurit, totul e foarte bine”, a mai dezvăluit vedeta.

Citește și...