Andi Moisescu, pe urmele lui Victor Slav! Ce se întâmplă cu soțul Oliviei Steer după ce fusese „zburat” de la Pro TV

Publicat: 29/03/2019 | 09:16

Surpriză în showbiz, Andi Moisescu, pe urmele lui Victor Slav. După ce Kanal D a scos emisiunea „Vulturii de noapte” din grila de programe, la fel a făcut și Pro TV cu show-ul „Pe bune?!”, prezentat de Andi Moisescu. După o lună de pauză, turcii au decis să readucă emisiunea pe micile ecrane, astfel Victor Slav își continuă meseria de prezentator.

Tot de la 1 aprilie, cel de-al patrulea sezon al emisiunii prezentate de Andi Moisescuva reveni la Pro TV, potrivit paginademedia.ro. Astfel, după mai bine de trei săptămâni de pauză, emisiunea lui Moisescu, unde Cosmin Natanticu și Costi Niță sunt căpitani, se întoarce luni, 1 aprilie, de la ora 22:30, după „Vlad”.

Victor Slav revine la TV

Prima ediție a acestui sezon a avut o medie de 844.000 de telespectatori la nivel național, 449.000 în mediul urban, iar pe segmentul comercial a numărat în medie 207.000 de urmăritori. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu va apărea pe micile ecrane, tot în calitate de prezentator, începând cu data de 9 aprilie, în serile de marți, de la orele 23:00.

Surpriza este că emisiunea ”Vulturii de noapte” va fi reintrodusă în grila de programe, în aceeași formulă, cu Victor Slav, Cătălin Cazacu și Giani Kiriță.

Kanal D renunță la Exatlon în serile de luni și marți, înlocuind emisiunea cu serialul turcesc „Povestea noastră” și mută emisiunea FanArena, prezentată de Lili Sandu.

Citește și...