Andra a avut curajul să apară așa la „Vocea României”! Decolteul amețitor a acaparat toate privirile

Publicat: 27/10/2018 | 17:21

Andra este unul dintre cei mai apreciați și respectați artiști din România, vocea ei inconfundabilă a reușit să ajungă la inimile a milioane de români. Vedeta nu a ieșit în evidență cu calitățile sale profesionale, ci și cu cele personale, are o familie frumoasă alături de Cătălin Măruță și cei doi copii, David și Eva.

Mai mult decât atât, Andra este o femeie foarte frumoasă, a dovedit-o încă o dată la ultima ediție “Vocea României“, unde a avut curajul să apară în fața publicului cu o ținută extrem de sexy. Cântăreața a purtat un costum negru, compus din pantaloni scurți și un sacou cu detalii aurii, iar decolteul amețitor a acaparat toate privirile.

Fanii au fost încântați să o vadă pe Andra şi în acest fel, iar imaginea postată de ea pe reţelele sociale a strâns zeci de mii de like-uri, dar și foarte multe comentarii.

Câţi bărbaţi a avut înainte de Cătălin Măruţă. “M-am pupat cu…”

Altfel, Andra a dezvăluit şi numărul iubiţilor pe care i-a avut înainte să se mărite cu prezentatorul TV.

Nu am avut multe relaţii, eram ruşinoasă, dar cred că băietii mă plăceau. Nu făceam primul pas. Eu m-am pupat cu doi băieti, dar am avut doar două relaţii: cel dinainte de Cătălin şi încă unul. Relaţia care m-a împlinit este cea cu Cătălin. Eu în schimb nu suportam iubiţii surorii mele, Aura, cea mijlocie. O iubeam mult şi voiam să stea numai cu mine. Dar acum sigur ma iubeste cumnatul meu”, a spus Andra.

Înainte de a-l cunoaşte pe Cătălin, Andra a avut o relaţie cu Dragoş, un fost component al trupei Groove. „Nici eu nici Andra nu am călcat strâmb niciodata. Înainte de Cerbul de Aur am decis să ne despărţim şi să nu mai vorbim nici măcar la telefon”, declara tânărul în perioada când forma un cuplu cu artista.