Andra a intrat în direct cu fanii, iar Măruță a intervenit. Dialog inedit: „Ai venit tu și i-ai zis lui nevastă-ta să mergeți acasă că gata!”

Publicat: 25/10/2018 | 12:17

Andra este foarte activă pe rețelele de socializare și încearcă să-și țină fanii la curent cu tot ce face. Recent, cântăreața a făcut un LIVE din studioul „La Măruță”, în timp ce Cătălin se afla la o ședință. 

După ședință, a intervenit în LIVE-ul Andrei și Cătălin Măruță. Dialogul dintre ei a făcut deliciul fanilor. Prezentatorul de la PRO TV a avut numai cuvinte frumoase de spus despre soția lui. Cătălin Măruță le-a spus fanilor Andrei cât de mult a muncit ea în acest an pentru spectacolele pe care le-a susținut în țară. (Citește și Cât te costă să-ți cânte Delia, Andra, Nico sau Adrian Enache de Revelion)

„Chiar îmi place ceea ce fac. Dau mai departe din ce am învățat!”

Imi era dor de voi…❤️

Publicată de Andra pe Miercuri, 24 Octombrie 2018

C.M:„Gata, am terminat!”

A:„Cât ai fost tu la ședință am făcut LIVE…Ne stă bine la amândoi cu pălării. Mi-e drag să mă uit așa la noi. M-a sunat mama și mi-a zis să nu îi mai dau înapoi pălăria lui Cătălin, ea nu știa că e pălăria mea. Dar mie îmi place să împrumut mai multe de la el. Ochelari…”

C.M: „Îi place să și piardă lucruri. Cam da! Cam tot ce împrumută în ultima perioadă de la mine, nu mai găsesc!”.

A: „Sunt artist, domne…Artiștii sunt zvârlii. Spune și tu ceva bun despre mine, nu faptul că pierd lucruri!”

C.M:„Sunt multe lucruri bune pe care aș putea să le spun despre tine, cum ar fi faptul că ești foarte muncitoare și foarte ambițioasă. Serios..și cât ai muncit pentru Traditional…poate oamenii habar nu au. Te-ai dus la Chișinău cinci zile, ai venit aici ai repetat, apoi Vocea României…Românii au talent!”

A: „Chiar îmi place ceea ce fac. Dau mai departe tot ce am învățat, chiar și cum se mănâncă în industria asta…”

C.M: „Si cum se mănâncă oamenii în industria asta”.

A: „Da…și cum se cântă! Da, ne așteaptă copii acasă, normal. M-a sunat David și a zis că vrea să vină și el aici, dar i-am zis că nu stăm mult. E răcit. Și noi am fost răciți.”

(…)

C.M: „Oricum au fost trei zile sold-out. Vezi, de ce te iubesc eu pe tine. Anul ăsta avut de 6 ori Sala Palatului”

A: „Ce nevastă ai! Eu nu calculez așa. Mă gândesc doar la ce vreau să fac pe viitor”

C.M: „Ar fi cazul să mergem acasă…Dar mă vor acuza oamenii…Păi, da, Măruță, se încheie LIVE-ul din cauza ta..că tu ai venit și i-ai zis lui nevastă-ta să mergeți acasă că gata.”

Andra și Cătălin Măruță, 10 ani de mariaj

Andra a publicat recent o fotografie în care apare alături de Cătălin Măruță la Poarta Sărutului din Târgu Jiu. Se pare că opera semnată de Constantin Brîncuși înseamnă pentru ei mai mult decât o atracție turistică. Asta pentru că, în urmă cu 10 ani, în ziua nunții lor, cei doi s-au sărutat în fața celebrei opere de artă. Originar din Târgu-Jiu, Măruță a avut parte de 750 de invitați la nuntă. Petrecerea de nuntă s-a ținut într-un cort uriaș, iar invitații au avut la dispoziție un hotel întreg, pe care prezentatorul tv l-a închiriat special pentru ei.

Andra și Cătălin Măruță s-au căsătorit la Biserica „Sfinții Constantin și Elena” din Târgu Jiu. Slujba a fost oficiată de patru preoți. După ceremonia religioasă, mirii și alaiul de nuntași au plecat spre Poarta Sărutului pentru a face poze. (Citește și Andra, mărturisire sinceră: „Știți care e cea mai mare satisfacție a vieții?”)

„Același loc, aceleași sentimente, același sărut, aceeași poartă! Acum 10 ani, am trăit cele mai frumoase sentimente in acest loc!”, a scris Andra pe pagina ei de Facebook.

Andra este căsătorită din 23 august 2008 cu prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță. În 16 martie 2011, cei doi au devenit părinți când a venit pe lume David, primul lor copil. La 23 iulie 2015, artista a dat naștere celui de-al doilea său copil, o fetiță, care a primit numele Eva Maria Ioana. (Vezi și Decizia luată de Cătălin Măruță, după 10 ani de căsnicie cu Andra! Da, e adevărat)