Andra a mărturisit care este secretul frumuseții ei! Trucuri pentru un ten perfect

Publicat: 19/11/2018 | 16:59
Andra a mărturisit care este secretul frumuseții ei! Trucuri pentru un ten perfect

Ca orice vedetă care se respectă, Andra a recunoscut că pe lângă trucurile zilnice pe care le folosește pentru îngrijirea feței ea mai merge săptămânal la un salon de cosmetică pentru tratamente.

Pe lângă aceste mici trucuri esențiale pentru o femeie care se machiază mult, Andra a recunoscut că apelează și la tratamente cosmetice.  ”Cam în fiecare săptămână merg să îmi fac un tratament. Prevenția este una foarte importantă. Sigur, după o anumită vârstă trebuie să apelezi la anumite lucruri ca să arăți cum îți dorești”, a marturisit artista pentru Kanal D.

La 32 de ani, Andra arată perfect și nu are nevoie de nicio schimbare radicală. O spune medicul dermatolog la care artista mai apelează atunci când ajunge la Cluj,

Nu are nevoie, este o persoana foarte frumoasa natural si ar fi pacat sa isi faca ceva la cat de bine arata, dar trebuie anumite tratamente si la ea, si peste ea trec anii ca si peste noi si noi credem foarte mult si in preventie. Este important sa previi semnele imbatranirii si ridurile, nu sa astepti sa apara si apoi sa le tratezi. Eu intotdeauna am transmis acest mesaj ca femeile sa se simta frumoase dar sa isi respecte naturaletea pentru ca o femeie frumoasa e o femeie naturala, sigur ca daca simti nevoia sa faci niste modificari fa-le atat cat sa te simti tu bine dar sa nu exagerezi„, a spus medicul specialist pentru aceeași sursă.

Citește și...