Andra a recunoscut câți iubiți a avut până s-a căsătorit cu Măruță!

Publicat: 04/06/2019 | 10:23

Artista susține că deși era plăcută de mulți bărbați înainte de a se căsători cu Cătălin Măruță, ea nu a fost adepta ”primului pas”, așa că s-a lăsat cucerită de cele mai multe ori. 

Andra se poate considera un om împlinit: are nu doar o carieră de succes, ci și doi copii minunați și un soț care o iubește necondiționat.  În 2008, Andra și Cătălin Măruță s-au căsătorit, iar din mariajul lor au rezultat doi copii, David și Eva.

Artista a dezvăluit că viața ei sentimentală nu a fost foarte ”efervescentă”,  și că nu a avut decât doi iubiți înainte de a-l cunoaște pe Măruță.

Nu am avut multe relatii, eram rușinoasă, dar cred că băietii mă plăceau. Nu făceam primul pas. Eu m-am pupat cu doi băieti, dar am avut doar două relații: cel dinainte de Cătălin. Relația care m-a împlinit este cea cu Cătălin. Eu în schimb nu suportam iubitii surorii mele, Aura, cea mijlocie. O iubeam mult și voiam să stea numai cu mine. Dar acum sigur mă iubeste cumnatul meu” a declarat Andra.

Citește și ANDRA MĂRUȚĂ, PRIMA REACȚIE DUPĂ CE ANA MARIA PANTAZE A CÂȘTIGAT ROMÂNII AU TALENT 

De asemenea, cântăreața a recunoscut că între ea și Cătălin Măruță nu a fost dragoste la prima vedere, ba dimpotrivă.

„Ne-am văzut prima dată la el la emisiune la TVR. Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aș petrece toată viața, mai ales când avea părul lung. Nu mi-a plăcut deloc. Când s-a tuns, am început să-l privesc cu alți ochi”, a dezvăluit Andra.

Ce studii are, de fapt, Andra

Andra Măruță este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Are foarte mulți fani și concerte în fiecare săptămână. După foarte mult timp s-a aflat, în sfârșit, adevărul! Ce studii are, de fapt, Andra Măruță? Artista a absolvit Facultatea de Pedagogie Muzicală din cadrul Universității Spiru Haret!

Acum am posibilitatea ca, într-o zi, să mă pot dedica și laturii pedagogice. Știu că acest moment va veni și mă gândesc cu bucurie la viitorii mei elevi, cărora vreau să le transmit pasiunea mea pentru muzică, a declarat Andra.

Citește și...