Andra a rupt tăcerea, după ce s-a spus că e din nou însarcinată

Publicat: 03/11/2018 | 11:39

Andra a rupt tăcerea, după ce s-a spus că e din nou însarcinată, iar pagina sa de socializare este plină de comentarii. Bineînțeles, Andra este o vedetă cu mare ”priză” la public, fiind lăudată atât pentru vocea ei, cât și pentru frumusețea ei incontestabilă. În ultimele zile, fanii Andrei așteaptă cu sufletul la gură să afle dacă preferata lor este… însărcinată. 

Andra zâmbește, apare fotografiată în ipostaze care dau de gândit, oferă unele răspunsuri care pot fi, foarte ușor, interpretate. Totuși, Andra să ferește să spună DA sau NU, așa că fanii nu pot decât să caute indicii din care să tragă concluzii.

CITEȘTE ȘI: CUM A FOST FOTOGRAFIATĂ AZI ANDRA MĂRUȚĂ, LA DOAR O ZI DUPĂ CE AU SPUS CĂ E DIN NOU ÎNSĂRCINATĂ!

La ultima sa postare de pe Facebook, Rodica i-a urat Andrei să aibă o lună plină de împliniri și a numit-o ”regina muzicii populare”. Se știe că Andra iubește acest gen muzical și interpretează cu talen astfel de piese.

”Bună dimineața, Andra , să ai o lună plină de realizari și împliniri. Te iubesc, frumoasa și regina muzicii populare. O zi frumoasă!”

Andra a rupt tăcerea, după ce s-a spus că e din nou însarcinată: ”Încă un vis va fi împlinit!”

Dar răspunsul Andrei, deși scurt, te pune serios pe gânduri.

Fanii exultă și cred că sunt foarte aproape de a afla răspunsul la întrebarea care îi macină. Este Andra însărcinată sau nu? Iată ce a răspuns vedeta, de data aceasta, mai ales că (din ce se poate observa pe pagina de socializare a vedetei), Andra evită să răspundă întrebărilor al căror subiect este sarcina:

”Rodica, va fi. Încă un vis va fi împlinit – pe 24 Noiembrie la Craiova!”

CITEȘTE ȘI: ANDRA E DIN NOU ÎNSĂRCINATĂ? POZA DE AZI CU SOȚIA LUI CĂTĂLIN MARUȚĂ CARE I-A FĂCUT PE FANI SĂ EXCLAME: „E BĂIEȚEL?”