Andra a surprins cu acest mesaj pe Internet

Publicat: 31/10/2018 | 11:14

Toată lumea o cunoaște pe Andra, atât ca artist, cât și ca om. Se consideră o femeie împlinită, alături de soțul ei, Cătălin Măruță, și de cei doi copii, David și Eva. Mai mult decât atât, este recunoscătoare pentru toate lucrurile frumoase din viața ei, recent a postat o imagine pe Internet, dar și un mesaj care a ajuns la sufletele oamenilor.

Sa ne bucuram cat de mult putem de zilele frumoase de toamna! Va astept la o plimbare in parc!”, a scris Andra la fotografia postată.

Fanii au apreciat atât imaginea, cât și cuvintele pe care le-a ales pentru descriere. “Ești o dulce Andra te iubește toată lumea nu numai eu sa stii/ e vede ca îți place toamna! În fiecare zi ne surprinzi cu câte o fotografie de asta suuuuper faina. te pup și sa ai o zi cât mai frumoasa/ Cu mare drag te-as insoti la o plimbare, cine stie, poate pe viitor acest vis devine realitate”, sunt doar câteva dintre mesajele primite la fotografie.

Andra a mărturisit câţi bărbaţi a avut înainte de Cătălin Măruţă. “M-am pupat cu…”

Altfel, Andra a dezvăluit şi numărul iubiţilor pe care i-a avut înainte să se mărite cu prezentatorul TV.

Nu am avut multe relaţii, eram ruşinoasă, dar cred că băietii mă plăceau. Nu făceam primul pas. Eu m-am pupat cu doi băieti, dar am avut doar două relaţii: cel dinainte de Cătălin şi încă unul. Relaţia care m-a împlinit este cea cu Cătălin. Eu în schimb nu suportam iubiţii surorii mele, Aura, cea mijlocie. O iubeam mult şi voiam să stea numai cu mine. Dar acum sigur ma iubeste cumnatul meu”, a spus Andra.

Înainte de a-l cunoaşte pe Cătălin, Andra a avut o relaţie cu Dragoş, un fost component al trupei Groove. „Nici eu nici Andra nu am călcat strâmb niciodata. Înainte de Cerbul de Aur am decis să ne despărţim şi să nu mai vorbim nici măcar la telefon”, declara tânărul în perioada când forma un cuplu cu artista.