Andra aruncă bomba sfârșitului de săptămână! Soția lui Cătălin Măruță a confirmat zvonurile

Publicat: 07/12/2018 | 18:03

Andra aruncă bomba la sfârșit de săptămână! Îndrăgita cântăreață a confirmat zvonurile din ultima vreme, conform cărora și-ar dori un al treilea copil. 

Împreună cu soțul ei, omul de televiziune Cătălin Măruță, Andra îi are pe David și pe Eva. Cei doi au însă în plan, pe viitor, să le facă celor mici un frățior sau o surioară. Însă Andra și Cătălin Măruță nu se grăbesc acum deoarece îndrăguta cântăreață este implicată în multe proiecte, iar Eva este încă micuță și vrea să se bucure de primii ani din viața ei. (CITEȘTE ȘI: ANDRA A TRANSMIS UN MESAJ PLIN DE SPERANȚĂ DE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI)

“Vreau să mă bucur de primii ani ai fiecăruia dintre copii, să nu vină bebe și să ratez multe etape din primii ani ai Evei. Și pe David l-am putut vedea învățând să meargă, să vorbească, să facă tot felul de lucruri. Așadar, mai așteptăm să mai crească Eva un pic până să ne gândim serios la al treilea copil”, a mărturisit Andra pentru revista Viva! (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)

Cum l-a cucerit Andra pe Cătălin Măruță

Andra (32 de ani) și Cătălin Măruţă (40 de ani) au doi copii împreună: David, care are șapte ani, și Eva, de doar trei anișori. Ei şi-au unit destinele în fața Lui Dumnezeu pe 23 august 2008, chiar de ziua solistei, la Târgu-Jiu. La petrecere au participat aproape de 600 de invitaţi. Artista a devenit oficial soția lui Cătălin Măruță pe 10 august 2008. Anul acesta, la aniversarea celor 10 ani de la când au semnat certificatul de căsătorie. (VEZI ȘI: ANDRA MĂRUȚĂ NU MAI POATE: „AM LUAT O SCURTĂ PAUZĂ”)

Cătălin Măruță și Andra formează cel mai solid cuplu din showbizul românesc și par că se iubesc ca în prima zi. Într-un interviu recent, prezentatorul a dezvăluit că a plăcut-o pe frumoasa artistă încă de la primele întâlniri.

„Da, îmi amintesc (prima întâlnire n.r), a fost la mare. Și mi-a plăcut enorm naturalețea ei, faptul că era firesc de frumoasă, de simpatică, de amuzantă. A fost dragoste… la primele vederi. Nu știu dacă m-am îndrăgostit când am făcut cunoștință, dar ne-am plăcut de la început unul pe celălalt. ”, a povestit Cătălin Măruță pentru perfecte.ro.

Întrebat cum ar caracteriza-o pe soția lui, Măruță a spus că: „Cum ți-am zis că am văzut-o din prima zi: natural și firesc de frumoasă, de inteligentă, de talentată, de amuzantă, de… Andra.” (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

 

Citește și...