Andra face furori la spectacolele din străinătate: „Românii plecați în alte țări sunt mai dornici să asculte lima noastră românească!”

Publicat: 09/08/2018 | 13:42

Andra are spectacole nu doar în țară, ci și în străinătate. Vedeta se bucură de un real succes și peste hotare, acolo unde românii vin să o asculte. Cântăreața a mărturisit că pentru ea este o emoție aparte să cânte concetățenilor ei plecați de acasă.

Andra spune că se simte minunat atunci când reușește să le aline românilor de pretutindeni dorul de casă. Vedeta a susținut recent concerte la Roma și la Londra, unde s-a simțit foarte bine. Artista nu le cântă românilor doar melodii din repertoriul propriu, ci și cântece din folclorul românesc. (Citește și Andra, mesaj emoționant de ziua fiicei sale)

„E minunat să cânți pentru români!”

„Pe scenă, când privesc publicul și încep să cânt, parcă o baghetă magică îmi șterge oboseală și frânturi din mine se scriu pe note muzicale. Emoția celor care cântă cu mine mă împresoară și sentimentul acela nu poate fi pus în cuvinte. Este un adevărat dar de la Dumnezeu! Dar poate mai mult că oricând, atunci când le cânt românilor de peste hotare, parcă le simț dorul de țara și bucuria de a cântă pe limbă lor. Un astfel de sentiment l-am avut la Romă, unde am cântat pe 23 iunie, la DiscoClub Faraon – Fiumicino.

 Da, e minunat să cânți pentru români, indiferent dacă ei sunt în țara sau peste hotare. Trebuie să recunosc însă că românii plecați în alte țări, cum este cazul și celor pentru care am cântat în Romă sau în Londra, sunt mai dornici să asculte limba noastră românească, cântecele noastre, melodii din folclorul nostru – piese care alină dorul de țara, de casă. ”, a mărturisit Andra pe andraonline.com.

Citește și...