Andra, în culmea fericirii! A împărtășit bucuria cu fanii ei

Publicat: 12/11/2018 | 14:06

Andra este o artistă foarte iubită și apreciată de publicul român, și nu numai. Vedeta are o relație foarte bună cu prietenii ei virtuali și îi ține la curent cu toate noutățile apărute atât în viața personală, cât și în cea profesională.

Cântăreața a împărtășit bucuria cu fanii ei, postând un mesaj, care a ajuns direct la sufletul românilor. “La 100 de ani de România, 100 de persoane s-au aflat în același timp pe scenă și au dat viață la momente memorabile. Încă o dovadă că muzica ne unește pe toți!”, a scris artista pe rețelele de socializare. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!) 

Imediat după ce a făcut postarea, Andra a primit zeci de mii de like-uri și sute de comentarii. “Felicitări, Andra ! Ce cuvinte minunate au zis toti invitatii tăi ! Doamne , uite inca o dovada ca esti cea mai bună și iubită artista din Romania!/ Cand combini munca cu placerea! Fericit sa fiu parte din acest proiect grandios !/ VOCEA TA ne unește draga mea in toate spectacolele organizate. Să ne incanti mulți ani și de acum încolo”, sunt doar câteva dintre mesajele primite.  (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) 

Andra a făcut nunta cu prezentatorul Cătălin Măruță în urmă cu aproape 10 ani

Andra, pe numele din buletin, Alexandra Irina, face parte din categoria celor mai iubite şi talentate artiste din ţară. Fiecare piesă fie ea pop sau R&B pe care o lansează ajunge hit într-un timp scurt. Ea s-a născut pe 23 august 1986, în Câmpia Turzii. Vedeta e căsătorită din 23 august 2008 şi are doi copii cu soţul ei: David (n.: 16 martie 2011) şi Eva Maria Ioana (n.: 23 iulie 2015).  (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) 

Citește și...