Andra, mărturisiri despre bucuria și agonia din perioada de izolare din cauza coronavirusului! Ce a spus despre emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV

Publicat: 26/05/2020 | 16:50

Andra a acceptat să vorbească despre experiențele trăite în perioada stării de urgență, decretată din cauza epidemiei de COVID-19. În timpul declarațiilor, artista a făcut mărturisiri despre bucuria și agonia simțită în săptămânile în care a fost nevoită să stea doar în casă, departe de rude, apropiați, fani. La un moment dat, ea a dezvăluit un aspect emoționant care are legătură cu emisiunea soțului ei, Cătălin Măruță, de la Pro TV.

Citește și: Câți bani aduc acasă Andra și Cătălin Măruță? Cei doi își pot cumpăra o garsonieră în fiecare lună

Andra, mărturisiri despre bucuria și agonia din perioada de izolare din cauza coronavirusului

În vârstă de 33 de ani, Andra Măruță a oferit un interviu impresionant despre schimbările provocate de noua realitate a omenirii. Conform mărturisirilor sale, o zi din perioada de stat în casă începe la ora opt dimineața și aproape toată ziua atenția îi este pe cei doi copii pe care îi are cu Cătălin Măruță. În puținele clipe libere, cântăreața a vorbit cu mama sa de care îi este foarte dor și căreia, din cauza restrictilor impuse de autorități pe perioada epidemiei de coronavirus, nu i-a putut fi alături luna trecută… în ziua în care împlinit o frumoasă vârstă. Vedeta a surprins-o însă cu o declarație de iubire făcută în văzul tuturor.

Află și: La doar 4 ani, Eva Măruță, printre influencerii de top din România! Cifrele record înregistrate la un clip postat pe pagina sa de Facebook

“Când ne trezim, începem pregătirile pentru micul-dejun. Eva și David mă ajută. Suntem plini de energie și vorbăreți, mai ales copiii. Eu discut cu Cătălin în tot acest timp, el bea o cafea, ne uităm la știri. Apoi David are școală online și are nevoie să fie punctual și pregătit pentru lecții. Eva și cu mine îl lăsăm să se concentreze, ne jucăm, ne uităm la desene animate, facem diverse lucruri până termină, iar Cătălin pleacă spre ProTV. Iau prânzul cu copiii, fie ceva făcut atunci, o salată sau paste, depinde, fie comandăm de la restaurantele care ne plac, pentru a le sprijini. Apoi îl ajut pe David să facă temele primite în ziua aceea. Eva participă de multe ori sau ascultă pentru că temele sunt foarte interesante, foarte des avem de făcut proiecte creative, o hartă, un joc, un puzzle. Mă bucur că școala reușește să le trezească interesul, că li se pare distractiv totul. Eva are de trei ori pe săptămână ore de pian si engleză si e foarte încântată să învețe melodii noi. E meritul profesorilor zic eu, sunt foarte buni”, a povestit Andra pentru revista ELLE.

Nu rata: Andra, în ipostaze nemaivăzute până acum! S-a filmat în timp ce se vopsește singură acasă. Ce s-a întâmplat după ce și-a aplicat vopseaua pe păr

Ce a spus despre emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV

Întrebată care este momentul preferat al zilei, Andra a mărturisit cu multă emoție în glas: “Seara, când ajunge acasă Cătălin, după emisiune. Ne e dor de el și ne bucurăm să ne reunim”, conform sursei citată mai sus.

Descoperă și: Cum se protejează Cătălin Măruță de noul coronavirus în platoul de filmare de la Pro TV: “La muncă, nu mă apropii decât de…”

Talentata cântăreață regretă că nu are timp să citească, însă, când restricțiile se vor relaxa mai mult, ea este decisă să îi ceară ajutorul mamei sale ca să recupereze la acest capitol, mai ales că are multe volume bune pe noptiera din dormitor, recomandate de prietenele sale. Rugată să recomande trei filme care merită vizionare, vedeta a enumerat: “«Miracol în celula 7», «Outlander» și «Grace and Frankie»”.

Spre finalul interviului, Andra a transmis un mesaj emoționant fanilor săi: “Aveți mare grijă de voi, nu luați în glumă riscul de a vă îmbolnăvi. În curând ne vom revedea și vom sărbători asta cât mai frumos!”, potrivit elle.ro.

Vezi și: Topul vedetelor prinse cu degetul în… ofsaid! Pe ce locuri se „bat” în clasament Lora, Andra, Cosmina Păsărin, Andreea Esca, Maria Marinescu ori … Daniela Crudu