Andra Măruță, momente tulburătoare înainte de Sărbători: “M-am întristat foarte tare” | VIDEO

Publicat: 14/12/2018 | 09:54

Andra Măruță, momente tulburătoare înainte de Sărbători. Andra a fost cu colindul la un cămin de bătrâni, iar emoțiile au fost uriașe. ”Deschide ușa, creștine, că venim și noi la tine!”, a cântat Andra atunci când a ajuns la căminul de bătrâni. (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

”Am vrut să aduc un pic din spiritul Crăciunului”, a spus Andra. Chiar dacă sunt singuri și nu mai au familii, bătrânii colindați de Andra și de cele două ”eleve” ale ei de la ”Vocea României” au fost pregătiți. O poezie, un colind, zâmbete și foarte multe urări. Cu toții i-au urat Andrei să fie sănătoasă și să aibă parte numai și numai de bucurii.

Vedeta a mărturisit că nu se aștepta la așa ceva, iar lacrimile de bucurie i-au strălucit în privire.  (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

Fanii Andrei au fost, la rândul lor, emoționați. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

”Să muncești o viața și să te chinui la bătrânețe, sa nu ai nici de pâine și să fii și singur… Doamne! Mă doare sufletul. Felicitări pentru inițiativa! Altii sunt doar… “Vedete”. Cei cu empatie sunt artiști ! Deoarece au sentimente”, a fost mesajul postat de o vizitatoare a paginii vedetei.  (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)

Primiti cu colindul?

M-am intristat foarte tare cand am citit statisticile, conform carora peste un milion jumatate de batrani se simt singuri si inutili. Asta m-a ambitionat sa vin, sa-i colind si sa le aduc putin din spiritul Craciunului!

Publicată de Andra pe Miercuri, 12 Decembrie 2018

Citește și...