Andra Măruță, o mămică eroină și o artistă desăvârșită. Ce mesaj surprinzător a primit vedeta de la o internaută care a dat BAC-ul

Publicat: 13/06/2019 | 12:04

Andra Măruță este considerată de mulți fani și nu numai o mămică eroină și o artistă desăvârșită. Recent, cântăreața a făcut un gest emoționant pentru fiica ei și a împărtășit pe Internet momentul. Totul s-a întâmplat cu câteva ore înainte să ajungă la un concert, care a avut loc într-un oraș de la malul Mării Negre. O internaută care a dat BAC-ul i-a lăsat un mesaj surprinzător, care a fost remarcat de mai multe persoane.

Citește și: TOP 10 – Salariile vedetelor din România. Câți lei câștigă lunar Andra, Cătălin Măruță, Delia, Andreea Esca, Antonia, Ștefan Bănică și Mircea Badea

Andra Măruță, o mămică eroină

Andra este implicată în proiecte de televiziune care o țin multe ore departe de copii și soțul ei, iar când nu este la filmări, artista merge în studioul de înregistrări sau la concertele pe care și le-a programat din timp. Ieri însă, cu câteva ore înainte de a ajunge la un spectacol în Constanța, ea și-a propus să se dedice 100% fiicei sale. Astfel, vedeta a mers să o ia pe Eva de la grădiniță și, ulterior, ele au petrecut timp prețios… ca fetele!

Unul dintre momentele lor de mamă și fiică a fost imortalizat, iar cele trei fotografii au fost făcute publice; desigur, însoțite de câteva gânduri emoționante. “Pe soarele ăsta, am vrut neapărat să o iau eu de la grădiniță pe Eva! Ne bucuram împreună de restul zilei și diseară (n.r.: ieri seară) plec spre Constanța la concert cu super energie pozitivă!” este mesajul transmis de soția lui Cătălin Măruță pe rețelele de socializare.

Andra, surprinsă de o internaută care i-a mărturisit ce a făcut la BAC

Internauții au fost cuceriți de gestul Andrei făcut pentru fetița ei și a soțului său, dar mai ales de pozele în care cele două radiază de fericire. Vedeta s-a bucurat foarte mult când una dintre internaute i-a mărturisit că la proba scrisă de la limba engleză a făcut un subiect doar despre ea – de altfel, talentata cântăreață este un model pentru mulți tineri.

“Fetele mele frumoaseAzi, dragostea de fan m-a însoțit la examenul de bacalaureat la engleză unde am scris despre tine :))) 😉Îmi lipsești!”, “Eva, o scumpă de fetiță, seamănă perfect cu Cătălin Măruta!”, “Doamne, este o fetiță foarte reușită!! O îndrăgești de la prima vedere!!! ❤️🦄”, “Bravo,Andra!😘 Un înger și o #supereroina fac casă bună! Zile senine!#Respectsucces! Mândri cu oameni ca tine!🙏👏🤗💝🎩”, “O frumoasă mămică… și o superbă fetiță… vă pup!!” sunt cinci dintre comentariile lăsate de fani.

Citește și: Câte kilograme și ce înălțime are Andra Măruță. O vei privi cu alți ochi după asta

În urmă cu câteva zile, Andra a lansat cea mai nouă piesă “Doamna și Vagabondul”, care este o colaborare cu artistul Cabron.

Andra a făcut nunta cu prezentatorul Cătălin Măruță în urmă cu 10 ani

Citește și: Andra a recunoscut câți iubiți a avut până s-a căsătorit cu Măruță!

Andra, pe numele din buletin, Alexandra Irina, face parte din categoria celor mai iubite şi talentate artiste din ţară. Fiecare piesă fie ea pop sau R&B pe care o lansează ajunge hit într-un timp scurt. Ea s-a născut pe 23 august 1986, în Câmpia Turzii. Vedeta e căsătorită cu Cătălin Măruță din 23 august 2008 şi au doi copii împreună: David (n.: 16 martie 2011) şi Eva Maria Ioana (n.: 23 iulie 2015).

Citește și...