Andra, mesaj video pentru Cătălin Măruță: “Zic oamenii ăștia că sunt gravidă”. Gestul suspect făcut de cântăreață la finalul filmării

Publicat: 25/08/2020 | 21:50

Andra i-a transmis un mesaj video soțului ei, Cătălin Măruță, prin intermediul Insta Story-ului. Pe filmare, îndrăgita artistă apare nemachiată și cu părul strâns într-un coc și, în plus, le-a mărturisit fanilor că și-a încheiat ora de sport acasă. La finalul înregistrării dedicată prezentatorului de la Pro TV, cântăreața a făcut un gest care a trezit suspiciunile unor internauți.

Citește și: Andra, confesiuni copleșitoare despre noul an școlar. Ce o îngrijorează enorm pe soția lui Cătălin Măruță: “Trăim o perioadă cu multe incertitudini…”

Andra, mesaj video pentru Cătălin Măruță: “Zic oamenii ăștia că sunt gravidă”

Astăzi, înainte să înceapă emisiunea pe care Cătălin Măruță o prezintă la Pro TV, Andra a făcut publică o filmare în care îi cere, mai în glumă, mai în serios, soțului ei să nu mai mănânce atât de mult. Mesajul ei a fost legat de zvonurile apărute chiar de ziua sa, când Pepe a fost surprins într-o fotografie în timp ce îi atinge burtica într-un mod care i-a făcut pe mulți să o întrebe pe vedetă dacă este se pregătește să devină din nou mămică.

“Se zice că prin simpatie sau prea multă dragoste, te îngrași pentru persoana iubită. Așa că… nu mai mânca, măi, omule, că te îngrași și zic oamenii ăștia că sunt gravidă!”, a spus Andra într-o filmare urcată pe Instagram Stories. Înregistrarea se încheie cu momentul în care cântăreața face cu ochiul, iar acest gest i-a făcut pe mulți să se întrebe din nou dacă este sau nu însărcinată.

Fiul lui Andrei, rănit după un incident dureros

Într-un alt mesaj video, artista a dezvăluit că se pregătește să se uite la emisiunea soțului ei împreună cu cei doi copii. David Măruță a intrat și el în cadru și a mărturisit că a fost protagonistul unui incident dureros…

“Am făcut și eu o zgârietură”, a spus fiul lui Cătălin Măruță.

“Ia-uitați! Se întâmplă accidentări. Se întâmplă și se întâmplă des”, a subliniat cântăreața Andra care a arătat cu degetul rana băiatului ei – imaginile le puteți vedea în galeria foto a articolului.

Nu rata: Detalii neștiute din familia Măruță. Cum o strigă Cătălin și restul familiei pe Andra. Cântăreața are o poreclă haioasă

View this post on Instagram

Va multumesc pentru mesaje! Va iubesc!♥️ #34

A post shared by Andra (@andra) on

Descoperă și: Cu cât este plătită Andra Măruță, la evenimente. Pentru un singur minut trebuie să scoți din buzunar o sumă colosală!