Andra, sacrificii de mămică! Cântăreaţa a dezvăluit cum reuşeşte să împace cariera cu viaţa de familie

Publicat: 14/07/2017 | 11:33

Andra este o mămică extrem de fericită şi spune că renunţă la orice doar pentru a petrece timp cu copiii ei. Cântăreaţa a mărturisit că este extrem de mândră de relaţia pe care David şi Eva o au.

Andra reuşeşte cu succes să facă faţă vieţii profesionale şi celei de familie, însă a mărturisit că pentru asta e nevoită să facă unele sacrificii. Artista a spus că pentru a petrece timp cu copiii ei e nevoită să renunţe la mici bucurii, precum ieşirea la o cafea cu prietenele sau mersul la un film, însă e un sacrificiu binemeritat.

”Ştie să ne spună ce îi place. Suntem norocoşi, avem doi copii minunaţi. Faptul că petrec timp cu ei atunci când ajung acasă şi după ce adorm ei stau cu Cătălin şi vorbim ce să mai facem. Prefer să stau cu ei decât să merg la film, cafea, etc. De ziua Evei, o să fim în familie, cu fraţii mei, nepoţii mei. Se iubesc foarte mult şi sunt foarte mândră de relaţia asta a lor. Dacă David era un copil gelos, asta ar fi fost o problemă. Se apără unul pe altul, eu sunt duşmanul în casă. Se iubesc foarte mult şi sper să fie aşa şi în continuare”, a declarat Andra.

Citește și...