Andra și Cătălin Măruță se pregătesc pentru al treilea copil: „Ne place să avem o familie numeroasă”

Publicat: 18/05/2019 | 16:01

După toate zvonurile care au apărut în ultima perioadă despre o posibilă sarcină a Andrei, iată că soțul ei, Cătălin Măruță, lămurește care le sunt planurile de ”extindere” a familiei. 

Prin ținutele pe care a ales să le poarte în ultima perioadă, Andra a dat înțeles de multe ori că ar putea fi însărcinată. Cătălin Măruță ne anunță însă că deși momentan soția lui nu este gravidă, își doresc o familie și mai numeroasă!

Ne-am dori foarte tare și ne place să avem o familie numeroasă, dar vreau să îți răspund, indirect, la chestia asta, Andra nu e însărcinată. Observ toată povestea asta, zilnic, și îmi place să o spun tranșant. Dacă ar fi însărcinată ți-aș spune. Nu, nu e. Dar ne mai dorim copii”, a spus soțul artistei, scrie Kanal D.

Andra, pe numele din buletin, Alexandra Irina, face parte din categoria celor mai iubite şi talentate artiste din ţară. Fiecare piesă fie ea pop sau R&B pe care o lansează ajunge hit într-un timp scurt. Ea s-a născut pe 23 august 1986, în Câmpia Turzii.

Vedeta e căsătorită cu Cătălin Măruță din 23 august 2008 şi au doi copii împreună: David (n.: 16 martie 2011) şi Eva Maria Ioana (n.: 23 iulie 2015).

Citește și...