Știrea momentului în showbiz-ul românesc! Andra și Cătălin Măruță, separați de Revelion!

Publicat: 09/12/2018 | 11:45

Revelionul îi va prinde separaţi pe Andra şi pe Cătălin Măruţă (40 de ani). Artista va susţine trei concerte, iar vedeta Pro TV va prezenta două evenimente.

„Andra va cânta în Bucureşti, la Club Boa, apoi în Constanţa şi în Sinaia. Eu voi prezenta un eveniment în Capitală şi altul la munte. Ne vom întâlni la Sinaia şi vom începe anul împreună”, a declarat Cătălin Măruţă, conform click.ro.

Andra își mai dorește un copil

Împreună cu soțul ei, omul de televiziune Cătălin Măruță, Andra îi are pe David și pe Eva. Cei doi au însă în plan, pe viitor, să le facă celor mici un frățior sau o surioară. Însă Andra și Cătălin Măruță nu se grăbesc acum deoarece îndrăguta cântăreață este implicată în multe proiecte, iar Eva este încă micuță și vrea să se bucure de primii ani din viața ei.

“Vreau să mă bucur de primii ani ai fiecăruia dintre copii, să nu vină bebe și să ratez multe etape din primii ani ai Evei. Și pe David l-am putut vedea învățând să meargă, să vorbească, să facă tot felul de lucruri. Așadar, mai așteptăm să mai crească Eva un pic până să ne gândim serios la al treilea copil”, a mărturisit Andra pentru revista Viva!

Citește și...