Andra și Maluma, dans pe ritmuri latino chiar în culise! VIDEO

Publicat: 01/07/2018 | 17:05

Andra și Maluma au făcut un show de senzație în culise. Cei doi au dansat pe ritmuri latino, iar fanii au fost în delir când au văzut filmarea cu Andra și Maluma. (Super oferte la accesorii gaming)

Mii de românce au așteptat să-l vadă pe Maluma pe scenă, iar printre ele s-a numărat și Andra. Îndrăgita cântăreață a cântat în deschiderea concertului susținut de celebrul artist. Andra a făcut un spectacol incendiar, aseară, pe scena de la Romexpo. Artista a avut un recital în care a inclus multe dintre melodiile ei latino, ca să-i pregătească intrarea artistului columbian Maluma. Iar înainte de a intra pe scenă, Andra și-a făcut pregătirea și a dansat cu artistul columbian în culise. (CITEȘTE ȘI: SURPRIZĂ DE PROPORȚII LA MALUMA! ANDRA A ETALAT O BURTICĂ DE GRAVIDĂ PE SCENĂ)

Maluma a susținut un concert de senzație la București

Maluma a susținut aseară un mega-concert la București și a cântat toate hiturile care l-au consacrat, spre încântarea fanelor aflate în public, care știau toate piesele și le cântau împreună cu el. Una dintre ele a fost și mai norocoasă. Artistul columbian a chemat-o pe scenă pentru a-i cânta… personal, dar și pentru… un sărut. Spre dezamăgirea româncei, Maluma s-a răzgândit și nu a vrut s-o mai sărute când a aflat că aceasta are iubitul în public. (VEZI ȘI: CELEBRUL MALUMA A BĂGAT „PE DUBĂ” 5 ROMÂNCE DISPONIBILE!)

Impresionat totuși de frumusețea ei, cântărețul și-a pus nu una, ci trei poze cu românca pe contul lui de Instagram, poze la care a atașat mesajul ”Tu, eu și ploaia. Mulțumesc, România”. (Reduceri mari la jocuri PC)

Maluma, pe scenă alături de o fană din România

 

Citește și...