Andreea Antonescu, noi dezvăluiri despre familia ei după ce a vorbit de divorț: “Sienna a plâns când…”

Publicat: 26/06/2019 | 13:05

La nicio săptămână de când a vorbit despre posibilul divorț de Traian Spak, Andreea Antonescu a făcu noi dezvăluiri despre familia ei. Cântăreața a povestit un moment emoționant pe care l-a trăit fiica ei, Sienna.

Citește și: S-a aflat motivul! De ce divorțează Andreea Antonescu de soțul ei, după 8 ani de căsnicie

Andreea Antonescu nu e doar o cântăreață de succes, dar și o mămică de nota 10. Artista încearcă să se împartă pe cât se poate între concerte și fetita ei, care a împlinit recent opt anișori. Jumătatea trupei “Andre” și-a surprins zilele trecute fiica cu un cadou inedit, care a emoționat-o până la lacrimi. Celebra artistă i-a oferit fiicei sale o carte inedită, intitulată: “Gânduri pentru fiica mea Andreea și Sienna”, ce conține multe mesaje de iubire și poze cu cele doua din diferite momente ale vieții. Sienna a început să plângă de fericire la primirea cadoului, mai ales când a citit mesajele din carte.
“Sienna a plâns când a început sa citească cartea. Cred că a fost singurul cadou care a impresionat-o atât de tare! (…)”, ne-a declarat Andreea Antonescu. Micuța ei prințesă locuiește în Galați, la mama Andreei Antonescu. Cântăreața încearcă atât cât îi permite timpul să fie mereu alături de fiica sa, care înseamnă totul pentru ea.
Andreea Antonescu este foarte mândră de fetița ei, Sienna, care îi seamănă în totalitate și s-a transformat într-o mică fashionistă. Vedeta adoră să își îmbrace fetița după ultimul trend și este foarte cochetă. Artista postează frecvent poze alături de fetița ei și le arată fanilor ce relație specială au. “Tu ești partea perfectă a vieții mele!” / „Iți mulțumesc @sienna_spak pentru că-mi faci viata perfectă!”, sunt doar două din mesajele postate pe rețelele de socializare de Andreea Antonescu pentru fiica ei.
Citește și...