Andreea Antonescu, primele declarații care anunță divorțul: ”Mă deranjează ideea de doamnă… Nimic nu e pe vecie!”

Publicat: 20/06/2019 | 23:01

După ce s-a întors în România doar cu fiica ei, Siena, s-a tot zvonit că relația la distanță dintre Andreea Antonescu și soțul rămas în America, Traian Spak, s-ar fi răcit și este pe cale să se destrame. (Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!) Jumătatea trupei ”Andre” a făcut mărturisiri uluitoare, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA. (CITEȘTE ȘI: MEGA-SCANDAL ÎN FAMILIA CELEBRULUI TAMANGO, ”ȘEFUL MORȚILOR”)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Andreea Antonescu  la un eveniment monden ce a avut loc în Capitală. (NU RATA, AICI: AM FOTOGRAFIAT-O TOPLESS LA PISCINĂ PE BUNĂCIUNEA DE LA ”INSULA IUBIRII”!)

Îmbrăcată într-o ținută extrem de sexy, într-o formă fizică de invidiat, Andreea Antonescu a atras privirile turturor de cum și-a făcut apariția. (Cel mai bine platit job din București)

Reporterii site-ului nr.1 din România au încercat să afle de la vedetă dacă apariția senzațională se datorează unor posibile schimbări din viața ei. Și, mai mult decât atât, dacă zvonurile care s-au răspândit destul de rapid și care preconizau despărțirea de soțul ei, Traian Spak, se confirmă. (NU RATA, AICI: FOSTUL CANDIDAT LA PREȘEDINȚIE & SOȚIA ÎȘI PARTAJEAZĂ AVEREA)

Andreea Antonescu, apariție răvășitoare

”Nu pot exclude varianta unui divorț”

Mă deranjează ideea de doamnă. Nu s-a schimbat statutul, deocamdată nu s-a schimbat nimic. De vreo patru ani se gândește toată lumea. Nimic nu este pe vecie și, la urma umei, nu se garantează nimic. Avem o singură garanție în viața asta și anume moartea. În rest, totul e relativ. Nu pot exclude varianta unui divorț”, a declarat Andreea Antonescu, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Andreea Antonescu, primele declarații care anunță divorțul

Muzica e pe primul loc!

”De mai mult de 20 de ani, muzica este pentru mine pe primul loc și de aproximativ opt ani, Sienna își împarte primul loc alături de muzică. Orice altceva este pe un alt loc. (…) În câteva zile pleacă Siena și până la momentul acesta nu știu dacă mama are procură pentru a scoate copilul din țară.

Așa că este posibil ca în următoarele două zile să ajung la notar. Sienna pleacă la tati în America. A intrat în vacanța de vară și toate verile și le petrece acolo. Dacă voi avea câteva zile libere este posibil să fug și eu, dar dacă nu am timp o să o aștept aici cu tot sufletul”, ne-a mai dezvăluit artista.

Andreea Antonescu a vorbit mai deschis ca niciodată despre un eventual divorț

Andreea Antonescu, cea mai bine plătită vedetă Playboy

Cel mai controversat episod al vieții Andreei Antonescu a fost acela când a fost convinsă să pozeze goală în revista Playboy. (NU RATA, AICI: CUNOSCUTUL MILIARDAR ROMÂN, DAT ÎN JUDECATĂ DE FIUL SĂU PENTRU PENSIE ALIMENTARĂ!)

Sunt asumată! Îmi asum până și acel episod. Negocierile au început cu tata. Îmi amintesc că se bătuse palma pentru o anumită sumă de bani cu care nu eram de acord, dar condiția fusese să nu apar complet în costumul Evei, doar în partea care era cel mai cerută de public, bineînțeles, nu ochii… dar, nu a fost să fie atunci.

Practic, pozatul meu în Playboy a fost o întâmplare. Pe vremea aceea eram prietenă foarte bună cu Capatos, care se mutase la revista Playboy. Și mi-a zis hai mă Antoneasco, dă și tu o sumă, oricât ar fi, să mă duc să le spun. Și am zis OK, dacă cea mai bine plătită a fost Loredana, care e Loredana… am zis ce ar fi să cer eu o sumă mai mare ca să fiu sigură că nu pozez. Atât eu, cât și fostul meu prieten. N-am negociat absolut nimic, noi am aruncat suma asta de bani”, a mărturisit vedeta, în umă cu ceva timp. (NU RATA, AICI: UN AJUTOR DE BUCĂTAR DIN BRAȘOV ÎȘI VINDE VIRGINITATEA LA 34 DE ANI)

Printre cele rele, ar putea fi și onorariul record primit de la Playboy pe care l-a investit în afacerea iubitului. 30 mii de dolari a primit pentru controversatul pictorial, fiind și cel mai vândut număr al revistei: “Nu am mai avut ce să fac și am mers mai departe. Eu, la 1,57 m si 40 kg, am rămas cea mai bine plătită vedetă Playboy. Cu banii n-am făcut nimic, întotdeauna am fost genul de persoană care și-a dorit o familie. Am investit în ceea ce numeam eu pe atunci familie. Dar n-a fost să fie, asta e, cu toții avem eșecuri. Probabil că m-au ajuns blestemele fratelui meu“.

Fratele ei, Răzvan, care pe vremea aceea abia se lansase în muzică, a fost cel mai rușinat de alegerea Andreei de a poza goală. În schimb, mama ei, profesoară, a părut mai îngăduitoare: “A fost atât de supărat, dar și bucuros că revista a apărut exact în prima zi de vacanță și mi-a zis, soro, mulțumesc lui Dumnezeu că până în septembrie nu mai trebuie să ies din casă. Măcar până începe școala din nou, sper că toată lumea va uita episodul.

De unde, după trei luni, când a început școala, mai pe toți pereții din fața blocului și din liceu erau poze cu mine. Și a venit Răzvan acasă, soro, m-ai făcut de rușine, eu nu mă mai duc la școală. Mama era obișnuită cu ideea, înainte să plec de acasă era deja contractul pe o sumă clar mai mică dar nici nu trebuia să mă expun în…“.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...