Andreea Antonescu și-a chemat soțul în țară pentru divorț! Ce se întâmplă între artistă şi noul iubit

Autor: Maria H.
Publicat: 25/10/2019 | 12:09

În urmă cu câteva luni Andreea Antonescu anunţa că divorţează de Traian Spak. Vestea a luat prin surprindere pe toată lumea, însă acum artista iubeşte din nou.

Andreea Antonescu zâmbeşte din nou! Artista şi-a găsit liniştea în braţele lui Ştefan Manolache, însă nu şi-a încheiat socotelile cu fostul ei soţ. Traian Spak urmeză să ajungă în ţară pentru ca procedurile pentru divorţ să înceapă.

„Am atâtea „jumătăţi”, dar cea mai importantă a vieţii mele rămâne Sienna (fiica solistei, de 8 ani – n.r.). „Jumătatea” din America este bine, nu ne-am găsit timp până acum, dar Traian va trebui să se întoarcă în ţară şi să fie aici pentru o perioada de 30 de zile, ca să putem divorţa la notar. Aşa e civilizat.”, a declarat Andreea Antonescu, pentru click.ro.

Cum merge noua relaţie a artistei

La scurt timp după ce și-au asumat relația, cel supranumit ”Prințișorul taxiurilor” a luat o decizie uimitoare. Tânărul și-ar fi prezentat noua cucerire familiei. Artista, care, oficial, încă este căsătorită, a stat la aceeași masă cu părinții lui Ştefan Manolache.

Din câte se pare, întâlnirea dintre sexoasa artistă și părinții lui nu a fost nicidecum una relaxantă. Și asta pentru că, susțin sursele noastre, părinții „craiului” n-ar fi văzut cu ochi buni relația lui cu îndrăgita cântăreață. Din câte se pare, aceștia ar fi fost sceptici pentru că Andreea nu și-a încheiat socotelile cu Traian, bărbatul cu care are o fetiță și cu care, în acte, încă formează un cuplu. (NU RATA:  EA ESTE SUPERBITATEA CĂREIA GIGI BECALI I-A ”DAT INTERZIS” LA NUNTA FIICEI!)

„Iaşi este şi a fost şi va rămâne probabil, unul dintre oraşele mele preferate. Un oraş foarte frumos pe care l-am descoperitt când aveam şapte ani şi cam asta este tot ce am de zis. În rest, ce a fost esenţial, am pus pe story.”, a declarat Andreea Antonescu, la Antena Stars.

Andreea Antonescu: „Este o relație în stadiu incipient”

“Ne-am cunoscut acum două-trei săptămâni, la petrecerea revistei Elle. Eu eram împreună cu Andreea, el venise împreună cu un reporter de la Acces Direct să ne ia interviu. Și s-a nimerit ca el să mă intervieveze pe mine. Atunci a fost prima oară când ne-am văzut, nu ne cunoșteam de dinainte, așa cum deja se speculează…

Apoi, el a făcut pași spre mine, am început să ieșim. Practic, ne-am văzut de câteva ori până acum, este o relație în stadiu incipient, nu am prea multe de zis momentan. (…) Vom vedea ce se întâmplă în viitor. Atunci când am fost fotografiați de paparazzi plecasem de la o filmare și el a venit să mă ia cu mașina lui, întrucât a mea avea ceva probleme. Pentru mine rămâne valabil ce am spus și până acum, fetița mea și muzica îmi ocupă foarte mult timp, așadar vom vedea ce va fi pe plan sentimental”, a spus Andreea Antonescu, pentru o publicație din România.

Citește și...