Andreea Bălan a anunțat cum se pregătește pentru botezul micuței Clara: ”Mulți invitați și petrecere mare”

Publicat: 18/05/2019 | 14:19
Andreea Bălan a anunțat cum se pregătește pentru botezul micuței Clara: ”Mulți invitați și petrecere mare”

A fost o perioadă în care artista a trecut de la agonie la extaz, din cauza problemelor medicale pricinuite de cea de-a doua naștere. Acum a venit vremea ca Andreea să se bucure din plin de fetița ei, iar botezul micuței Clara este cea mai bună ocazie! 

Invitată la matinalul de la Antena Stars, Andreea Bălan a povestit că pregătirile pentru botezul Clarei sunt în toi și că la petrecere vor fi foarte mulți invitați.

Mă bucur de cea mică, e un nou membru în familie. E foarte tare, numai că seara la băiță e concert pe două voci. Când plânge una plânge și cealaltă, tot timpul trebuie să fie doi oameni în casă. Noi ne-am dorit doi copii, ne-am dorit concert, asta avem. Acum mă pregătesc de botez, o să fie undeva în septembrie. O să fie ceva mare că și celălalt a fost la fel. Cu mulți invitați și petrecere mare. Ne-am mai liniștit și am așteptat câteva luni bune să ne liniștim după tot ce s-a întâmplat”, a declarat artista.

Andreea Bălan este căsătorită cu actorul George Burcea din luna martie a anului 2017. Cei doi au împreună o fetiță, Ella. În data de 6 martie 2019, Andreea Bălan și-a strâns pentru prima oară în brațe cea de-a doua fetiță, Clara Maria.

Citește și...