Andreea Bălan a făcut terapie, după ce a fost la un pas de moarte: ”Am avut nevoie să trec peste ce mi s-a întâmplat”

Publicat: 11/06/2019 | 16:24

Andreea Bălan a avut nevoie de terapie, după ce a fost la un pas de moarte. Artista a apelat la ajutorul unui specialist pentru a trece peste cumpăna suferită.

Andreea Bălan a vorbit despre problemele pe care le-a avut în ultima perioadă, când a fost la un pas de moarte, imediat ce a născut. Artista a trecut prin trei intervenții chirurgicale în doar câteva săptămâni. Iar pentru a trece peste cumpăna suferită, Andreea Bălan a apelat la ajutorul unui specialist. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA BĂLAN PROBLEME CU FIICA SA, CLARA: “UN BEBELUȘ SĂ NU FACĂ…”)

”Terapeuta mea îmi spune că trebuie să am răbdare. Îmi repetă mereu să am răbdare, să am răbdare, că o să fie bine. Acum la terapie nu mai vorbești despre problemele din copilărie, ci despre copilăria copiilor tăi. Și despre problemele care apar acum. Nu mai e loc de mine la terapie, e loc de copii.

Nu am întrerupt. De trei ani tot merg, Acum am avut nevoie de terapie și să trec peste ce mi s-a întâmplat, să trec mai ușor, să accept ce mi s-a întâmplat. Mi-a fost foarte greu să înțeleg de ce mie. Nu a existat o prevestire sau niște simptome. A fost un șoc. Eu nu mai pot să fac copii, mă doare și mă deranjează!”, a declarat Andreea Bălan pentru Viva!

Andreea Bălan a fost operată de trei ori

În mai puțin de o lună, Andreea Bălan a suferit trei intervenții chirurgicale. Artista a trecut prin momente grele, după ce a născut-o pe cea de-a doua fetiță. Andreea Bălan a întâmpinat complicații și a fost operată de trei ori din cauza unei embolii amniotice. După cumpăna prin care a trecut, acum îndrăgita cântăreață se simte bine și este înafara oricărui pericol. (VEZI ȘI: ANDREEA BĂLAN, PRIMA APARIŢIE LA UN EVENIMENT MONDEN DUPĂ CE A FOST LA UN PAS DE MOARTE. CUM ARATĂ VEDETA)

„Operația se vindecă foarte bine, tocmai am ieșit de la doctor, mi s-au scos toate firele. Am făcut și o ecografie și am văzut că nu mai am nici un hematom. În sfârșit după trei operații totul este bine, sunt pe drumul cel bun, spre vindecare. Trebuie să mai stau în repaus, să nu fac efort și sport. În sfârșit am scăpat de orice pericol”, a mărturisit Andreea Bălan într-un vlog, în urmă cu puțin timp.

Citește și...