Andreea Bălan a primit o vizită surpriză! Reacția artistei: ”Aoleu, aoleu…”

Publicat: 29/07/2020 | 10:54

Andreea Bălan a primit, zilele trecute, o vizită surpriză, iar reacția cântăreței a fost pe măsură. Și fetițele ei, Ella Maya și Clara, s-au arătat surprinse, dar și nerăbdătoare să împartă cadourile care le-au fost aduse.

CITEȘTE ȘI: SURPRIZĂ ÎN SHOWBIZ! GEORGE BURCEA VREA SĂ SE ÎMPACE CU ANDREEA BĂLAN!? GESTUL CARE L-A DAT DE GOL PE ACTOR

Săndel Bălan, tatăl Andreei, a fost acela care a bătut la ușa locuinței vedetei. Nu a venit cu mâna goală! Când ușa i s-a deschis, cele două copile s-au repezit imediat la bunicul, curioase ce se află în cele două pachete mari pe care bătrânul le adusese.

 

Andreea Bălan, aflată în proces de divorț cu George Burcea, tatăl micuțelor, și-a primit tatăl cu brațele deschise, mai ales că nu-l văzuse de ceva vreme, iar gurile rele spun că între cei doi ar fi existat și o ceartă. ”A venit bunicul de la Ploiești și v-a adus jucării! Aoleu, aoleu”, au fost reacția Andreei. ”Ia să vedem, ce ți-a adus?”, a continuat artista, în timp ce bunicul desfăcea, în fața copilelor entuziasmate, cadourile. ”Cărucior voiai, nu? Și pătuț! Montați acum un pătuț?”, a întrebat-o Andree ape Ella. Apoi, Ella și-a pus păpușica în căruț, Andreea și-a luat, la rându-i, adevăratul căruț, unde a ”plantat-o” pe Clara. Și au ieșit, la o mică plimbare, în curte. ”Fiecare cu bebelușul ei”, a spus Andreea Bălan. (NU RATA: GEORGE BURCEA, UN NOU MESAJ ACID ÎN LEGĂTURĂ CU RELAȚIA FOSTEI SOȚII, ANDREEA BĂLAN, ALĂTURI DE TIBERIU ARGINT: “EU, PROST…”)

Andreea Bălan a mai scos un clip

Andreea Bălan și trupa ei, între care Petrișor, au mai scos un clip, de fapt, coregrafia piesei Inimă de fier. Artista a postat pe Insta Stories momente de la fimări și a comentat, apoi. ”Vă pup, dragilor, azi am pentru voi un dance video cu coregrafia piesei Inima de fier. Împreună cu fetele mele și cu Petrisor, am pus multă pasiune și energie”, a anunțat vedeta.