Andreea Bălan a refăcut trupa Andre pentru a-i salva cariera Andreei Antonescu?! Blonda a recunoscut tot. Cum a răspuns cârcotașilor

Publicat: 17/07/2019 | 11:39

La aproape 20 de ani de când trupa Andre s-a destrămat, Andreea Antonescu și Andreea Bălan au decis să cânte din nou împreună. A fost momentul când fanii genului de muzică s-au împărțit în două.

Mulți susțin că Andreea Bălan a făcut acest pas tocmai pentru a-i salva cariera muzicală Andreei Antonescu. Blondina susține, însă, că nu este nimic adevărat.

Nu cred că era nevoie de cineva să salveze pe cineva… De-a lungul vieţii, oamenii au tot felul de priorităţi. Prioritatea mea a fost întotdeauna, cu disperare, să am carieră, să fiu acolo. Prioritatea Andreei a fost, la un momentan, familia, America… Ea este înnebunită după America, a călătorit foarte mult. Nu avea nevoie să fie salvată.

A fost o întâmplare. A venit la mine la spital când s-a întâmplat ce s-a întâmplat acum patru luni cu Clara şi atunci am reluat legătura. Mie mi-a venit ideea dacă tot ani de zile publicul ne-a cerut… La mine a fost un declic atunci în spital. Am luat multe decizii în viaţa mea, nu doar asta„, a declarat Andreea Bălan la un post de televiziune.