Andreea Bălan a rupt tăcerea după ce a fost “moartă” un minut. Ce le-a transmis medicilor

Publicat: 06/03/2019 | 11:05

Andreea Bălan a rupt tăcerea despre cumpăna prin care a trecut în timp ce se afla pe masa de operații, unde a adus-o pe lume pe micuța Clara Maria. Cântăreața a explicat în cadrul unui interviu oferit astăzi, înainte de prânz, ce s-a întâmplat, de fapt, din punct de vedere medical… motivul pentru care ea a fost “moartă” preț de un minut în care medicii au efectuat manevrele de resuscitare. Situația a fost gestionată cu maxim profesionalism de echipa excepțională de specialiști de la Sanador, cel mai performant spital privat din România.

Citește și: Andreea Bălan, primele declarații după ce a făcut stop cardiac. Ce mesaj a transmis de pe patul de spital

Andreea Bălan a rupt tăcerea după ce a fost “moartă” un minut

Andreea Bălan a dezvăluit că a suferit o embolie amniotică la scurt timp după ce fetița ei a venit pe lume, titrează spynews.ro. Altfel spus: lichidul amniotic din uter a ajuns în sângele ei, iar acest lucru a provocat stopul cardio-respirator. Cântăreața simte că s-a născut pentru a doua oară în ziua în care a devenit mămică din nou, pentru că situaţia sa medicală este una foarte rară. După cum au declarat ieri medicii… un astfel de caz apare la 1 din 80.000 de paciente, și, din nefericire, uneori poate provoca moartea. În plus, au mai spus specialiștii de la Sanador, clinica privată în care este internată artista, această problemă medicală apare de regulă la naşteri naturale,şi foarte puţin la cezariană.

Citește și: Cu cine seamănă fetița adusă pe lume de Andreea Bălan. Clara are o surioară de 2 ani

În timpul declarațiilor, proaspăta mămică a avut doar cuvinte de laudă la adresa medicilor de la Sanador și a subliniat că nefericitul incident a fost o reacție a organismului ei. Jurata emisiunii “Te cunosc de undeva!” și George Burcea mai au o fetiță împreună: Ella Maya are aproape doi ani și jumătate.

 

Citește și...