Andreea Bălan a aflat ce este…păstrârnacul! Vrea să devină gospodină și freacă de zor maioneza | VIDEO

Publicat: 15/04/2018 | 21:32

Andreea Bălan este poate cea mai talentată cântăreață și dansatoare de la noi din țară. Cu toate că este o artistă completă și cânta de vreo 20 de ani, în bucătărie vedeta pare să fie lipsită de talent.(CITEȘTE ȘI: ANDREEA BĂLAN A FĂCUT SHOW ÎNAINTE DE..) 

De cand a devenit mămică, Andreea Balan a început să ia și lecții de gătit de la mama și sotul ei. În felul acesta vedeta a aflat ce este păstârnacul. Mai mult decât atât, Andreea Bălan a aflat că maioneza trebuie frecată mai multe zeci de minute. Astfel, artista s-a lăudat cu noile abilitati pe video-blogul personal.(NU RATA, AICI: ANDREEA BĂLAN A RĂBUFNIT. ÎI PUNE LA PUNCT PE ARTIȘTII CARE CAUTĂ DOAR FAIMĂ ȘI BANI)

”Mami, zi-mi cu ce te ajut, ce fac? Aici avem amestecul de morcovi, cartofi și albitură…Ce e aia albitură? Păstârnac… Cum arată păstârnacul?”, a fost dialogul de-a dreptul spumos dintre Andreea Bălan și mama ei.

Andreea Balan n-are talent în bucătărie

După ce a aflat care e treaba cu păstârnacul, Andreea Bălan s-a familiarizat și cu fundul… pe care a tocat aproape mărunt toate legumele. În acest timp, mama cântăreței a făcut o mărturisire uluitoare despre fiica ei:  ”Când erai mai mică mă ajutai… îți făceai chiar singură cartofiorii prăjiți. Pe urmă ai început cu Andre și nu ai mai avut timp”, a spus mama cântăreței.


La final, după ce a aflat cum stă treaba în bucătărie, acolo unde n-are niciun talet, și cu câtă migală se obține salata de boeuf, Andreea Bălan nu a mai rezistat și a exclamat: ”Am ornat… mai bine mă apuc să fac o costumație. Gata salata de boeuf! Sănătate mamelor că ele ne învață tot ce-i mai bun în lumea asta. Mă duc să-i arăt soțului ce am învățat să fac”. (NU RATA, AICI: ANDREEA BALAN L-A DAT DE GOL PE LIVIU VÂRCIU: „M-A PUPAT PE GURĂ ÎNTR-O TOALETĂ”)

Andreea Balan ferictă că a reușit să facă salata de boeuf

 

S-A ÎMPĂCAT CU TATĂL EI

Andreea Bălan s-a hotărât să se împace cu tatăl ei și să aibă o relație cât se poate de normală de tată-fiică. Ea a fost supărată pe Săndel Bălan din mai multe motive. Ea a a vorbit de mai multe ori despre cât de nefericită a fost copilăria ei, pentru că tatăl ei o plimba de la concert la concert, pe vremea când era în trupa Andre. Mai mult, ea și-a acuzat tatăl că a bătut-o și că nu i-a oferit o copilărie normală. Andreea Bălan a fost nevoită să apeleze la ajutorul unui psiholog pentru a trece peste traumele suferite în copilărie.(CITEȘTE ȘI: ANDREEA BĂLAN S-A ÎMPĂCAT CU TATĂL EI! SĂNDEL E TOPIT DUPĂ NEPOȚICĂ)

 

Citește și...