Andreea Bălan, apel disperat pentru salvarea lui David, un băiețel de 1 an și jumătate diagnosticat cu o boală rară

Publicat: 26/07/2019 | 17:13

În această după-amiază, Andreea Bălan a lansat apel disperat pentru salvarea lui David, un băiețel de 1 an și jumătate care a fost diagnosticat cu o boală rară. Micuțul trebuie să fie operat de urgență și urmează un tratament costisitor, iar părinții lui nu suficienți bani… salvarea fiului lor constă în aproape 100.000 de euro și, deocamdată, s-au strâns din donații în jur de 25.000 de euro.

Citește și: Andreea Bălan, în fața unei decizii șoc! ”Nu am vrut să renunț nicio clipă la cine sunt eu”

Andreea Bălan, apel disperat pentru salvarea lui David

Impresionată de drama prin care trece micuțul David la vârsta la care ar trebui să se joace tot timpul, nu să stea prin spitale… Andreea Bălan a postat pe pagina ei de Facebook povestea băiețelului. Când a distribuit imaginea cu acesta, care se află pe un pat de spital, cântăreața a scris mesajul: “Haideți să îl ajutăm pe David, vă rog mult ???”.

La nici doi anișori, David Caragea a fost primit un diagnostic dureros din partea medicilor: neuroblastom grad 4 – un tip rar de cancer care afectează copii, majoritatea cu vârstă până în cinci ani. Incidenţa acestei forme de malignitate este de aproximativ 10 cazuri la 1 milion de copii şi este cel mai des întâlnită tumoră extracraniană solidă la nou-născuţi şi copii mici, însumând 8-10% din totalul cancerelor pediatrice. Micuțul a început de luna trecută ședințele de chimioterapie și urmează să fie operat la cap, potrivit salveazaoinima.ro.

Donații pentru David Caragea se pot face:

Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala: 31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Atenție! Specificați numele de familie (Caragea) al copilului pentru care faceți donația!

Citește și...