Andreea Bălan, declarație surprinzătoare după ce a depus actele de divorț: „Nu am crezut suficient de mult în acel vis”

Autor: Daria Popa
Publicat: 30/04/2020 | 11:44

Andreea Bălan a băgat deja actele de divorț, deci în relația ei cu George Burcea nu mai există nicio cale de întoarcere. La scurt timp după ce a făcut acest lucru, artista a povestit mai multe lucruri legate de viață, dar le-a îmbrăcat frumos, cu subînțeles. 

Pe contul ei de Instagram, Andreea Bălan a făcut o declarație surprinzătoare, la scurt timp după ce a băgat actele de divorț. Artista a vorbit despre visuri și despre împlinirea acestora și a mărturisit că atunci când unul dintre visuri nu i s-a îndeplinit, înseamnă că nu i-a acordat suficient credit.

CITEȘTE ȘI – ANDREEA BĂLAN, DESPRE CEA MAI MARE DRAMĂ A VIEȚII SALE. VEDETA ȘI-A EMOȚIONAT FANII CU POVESTEA SA

Toate spusele au fost, cumva, cu subînțeles, iar fanii ei s-au întrebat imediat dacă nu cumva toate aceste lucruri se leagă de mariajul eșuat cu George Burcea.

„Orice este posibil dacă ai suficient curaj și crezi în tine. Nu știi calea, dar dacă visul tău este clar în minte, vei reuși să-l îndeplineșți indiferent de obstacol. Legea de atracție funcționează doar dacă ai gânduri nobile, pline de iubire și recunoștință pentru viață pe care o ai.

NU RATA – ANDREEA BĂLAN, ANUNŢ SURPRINZĂTOR FĂCUT TÂRZIU, ÎN NOAPTE: “ÎL IUBESC”. CUM AU REACŢIONAT FANII: “PĂCAT…”

Dintodeauna am aplicat #theSecret, chiar și înainte să citesc cartea, și ceea ce am vizualizat mi s-a îndeplinit, iar dacă nu am realizat ceva înseamnă că nu am crezut suficient de mult în acel vis. Alege-ți cu grijă gândurile, gândește pozitiv, vizualizează, crede și acționează”, a scris Andreea Bălan pe contul de Instagram, în dreptul unei fotografii cu ea.

Citește și...