Andreea Bălan, din nou în vacanță alături de Tiberiu Argint. Imaginile i-au dat de gol. FOTO

Publicat: 30/07/2020 | 07:58

Deși divorțul de George Burcea nu este nici pe departe terminat, Andreea Bălan pare să fie din ce în ce mai apropiată de Tiberiu Argint. Se pare că cei doi au plecat, din nou în vacanță împreună, sau cel puțin așa se înțelege din pozele pe care le-au postat pe conturile de socializare.

După ce a fost surprinsă de paparazzii CANCAN.RO în brațele lui, sărutându-se, pe plajă în Vama Veche, în urmă cu câteva săptămâni, în timp ce actorul avea grijă de copii, Andreea pare că a fost din nou alături de Tiberiu.

Citește și: Ce se ascunde, de fapt, în spatele presupusei relații dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint? „În niciun caz nu sunt…”

Andreea și Tiberiu au postat pe conturi o imagine cu un lac superb în care se oglindea cerul, iar fanii au și început să le scrie comentarii în care să-i întrebe unde au plecat împreună. Unii au constatat imediat că fotografiile sunt extrem de asemănătoare: “Același apus, același cadru ca în fotografiile Andreei Bălan! #vacanțăplăcută”.

George Burcea a început să poate, din nou, verigheta

La șase luni după ce Andreea Bălan și George Burcea și-au spus adio, iar artista a avut o deja o aventură cu un alt bărbat, actorul a început să poarte, din nou, verigheta.

Actorul s-a dat de gol cu o imagine pe care a postat-o luni pe conturile de socializare. Prietenii Andreei Bălan nu cred că acest lucru ar însemna o împăcare.

Nu rata: Ce se ascunde, de fapt, în spatele presupusei relații dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint? „În niciun caz nu sunt…”

„A văzut și Andreea și a fost surprinsă, nu se aștepta la așa ceva. Însă nu crede că gestul are vreo însemnătate. Între ei totul s-a terminat, iar George nu a făcut absolut niciun semn care să o trimită pe ea cu gândul la altceva. Comunică foarte puțin și strict pentru Ella și Clara.

Andreea nici nu vrea să se gândească prea mult la astfel de gesturi, pentru a nu se simți bulversată. Este mulțumită de George ca tată, din acest punct de vedere nu are ce să îi reproșeze. Lucrurile încep să se așeze, după o perioadă extrem de grea și este mai bine așa”, au declarant surse din anturajul artistei, pentru Impact.ro.